2777
2789

هر ماه دكتر متخصص مى برم دكترشم عوض كردم فايده نداشت با اينكه ويتامينهاى مختلفى هم دادن. فقط مى خوام بدومنم مادرى بوده كه اين تجربه رو با دختر كوچولوش قبلا داشته باشه ولى الان قد و وزنش همه ميزون باشه؟ 

چرا اینقد کمه دکتر چی میگه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی کمه که . ژنتیکی نیست؟ دختر برادرشوهرم ۴سالشه به زور ۱۰کیلوئه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من دخترم موقع تولد ۲۳۵۰ بود الان که بیست ماهشه نه کیلو اینقدر بهش میرسم روزی دوسه بار غذای تازه میپز ...

من اى وى اف كرده بودم بچم رو

قدش چقدر هست پرنسستون؟

من دخترم موقع تولد ۲۳۵۰ بود الان که بیست ماهشه نه کیلو اینقدر بهش میرسم روزی دوسه بار غذای تازه میپز ...

نرگس جون قد دخترتون چند هست؟

دختر من قدش الان ٦٢.٥ هست

خب خداروشکر شیرخشک میدی به بچه ات؟ مارکش چیه؟

نه شير خودمو مى خوره، شير خشك هر ماركى دادم عق مى زد دوست نداشت دكترشم مى گفت شير مادر مشكلى نداره چون بچه سير مى شه

من اى وى اف كرده بودم بچم رو قدش چقدر هست پرنسستون؟

قدش موقع تولد۴۵ بودالان که دوماهه نبردمش ولی هجده ماهگی گفت قدش خیلی خوبه، از بس ناراحت بودم برا وزنش اصلا یادم نیست  چند گفت

نرگس جون قد دخترتون چند هست؟ دختر من قدش الان ٦٢.٥ هست

ماشاالله قدش خوبه دخترتون،من چند ماهه قدش رو خودم اندازه نمیگیرم چون اشتباه در میومد دفعه های قبل ،تمام تمرکزم رو گذاشتم رو وزنش،شده یکی از بزرگترین غصه های زندگیم