2777
2789

میخوام امروز بخورم اندازه دوسه قاشق چایی خوری.شیش ماهمه مشکلی پیش نمیاد؟از لحاظ لکه دیدنو اینا میگم بخاطر گرمیش.وگرن زردی اینا تاثیرنداره 

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ منم اینقد دلم میخواااااد 😭😭😭

خب بخور

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

نه نخور کنجد و مشتقاتش باعث سقط و زایمان زودرس میشه البته در حد یه قاشق مشکلی نداره

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

والا من بعضی وقتا ویار میکردم، کره بادوم زمینی یه کیلویی میخریدم از صبح تا شب یدونشو تموم میکردم هیچیمم نشد 😮

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
نه نخور کنجد و مشتقاتش باعث سقط و زایمان زودرس میشه البته در حد یه قاشق مشکلی نداره

اونا ام که اقدامین نباید بخورن من شیره میخورم پس چیا صبحونه بخوریم هر چیزی یه مشکلی داره

اونا ام که اقدامین نباید بخورن من شیره میخورم پس چیا صبحونه بخوریم هر چیزی یه مشکلی داره

عزیزم من ارده رو گفتم شیره مشکلی نداره خیلیم خوبه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

سقط نمیکنه در این حدش من حتی زعفرونم میخورم سوالم لکه بینی بود

منم اقدامم یعنی صبحا شیره میخورم برام بده سه شیره میخورم

نمیدونم خب بجاش خرما مغز اینا بخور نیاز نیس سه شیره بخوری

سقط نمیکنه در این حدش من حتی زعفرونم میخورم سوالم لکه بینی بود

خودت میدونی عزیزم من از دکترم پرسیدم گفت نخور منم گفتم در حد یه قاشق مشکلی نیس طوری که دلت نخواد