2777
2789
عنوان

کیا با وجود دو تا سزارين

172 بازدید | 18 پست

خانوما سلام....چند تا سوال در مورد سزارین داشتم ....دومی دردش بیشتره ؟، چی کار کردین که زود لاغر شدین بعد سزارين دوم ؟، و اینکه راسته میگن حاملگی دوم خطرناکه چون رحم بخیه داره و ممکنه بخیه ها کشیده بشه و پاره بشه ؟ همه رو بیزحمت ج بدین خیلی میترسم بچه اولم ۱۶ ماهشه بعد دوباره باردارشدم و الان دو ماهه هستم 😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا بچت یکسالو خورده ایه.. اینا همه شعره بخیه پاره میشه.. مثلا میگن زود به زود باردار نشی که رحم مثلا استراحت کنه اصلا مشکلی نیست خیالت راحت

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

سلام عزیزم.مبارکت باشه.نه اصلا ترس نداره.خواهر من ۴ بار سزارین کرده.سر چهارمی انقدر بهش میگفتن این مشکل و اون مشکل پیش میاد که افسردگی گرفته بود ولی خدا رو شکررر هییچ اتفاقی پیش نیومد و الحمدالله هم بچه سالم بود و هم خودش.تازه بار چهارم‌ دومی که چیزی نیست.خودمم دوبار سزارین کردم.

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤

بستگی به بدن داره... منم سه تا سزارین داشتم.. اصلانم زیاد درد نداشتم همون شب یا صبش خودم پا میشدم... حتی روزی مرخص شدم رفتم خونه مامانم مامان بزرگم فوت شده بود خودم شب شام درست کردم😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
چی فرقی نداره عزیزم دردش ؟، یا زود لاغر شدن ؟ شما سز شدی دو بار؟؟؟

ن عزیزم من سزنشدم ولی دیدم کسایی ک شدن. فرقی نداشت البته بستگی ب بیمارستانتم داره بعدش پمپ درد بگیر خیلی خوبه. بزرگی ششکم هم بستگی ب اضافه وزنتون داره

شما که دو بار سزارین کردی دومی دردش بیشتر بود ؟؟، کدوم زودتر سرپا شدی ؟

برای من اولی بیشتر بود.سر دومی سزارینم مشکلی نداشت فقط بخاطر کمبود پلاکت بستری بودم.اصلا نگران نباش.

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤
به نظرت رحم من استراحت داشته ؟؟

اره بابا یکسال خورده ایه

باید سعی کنی بعد سزارین مایعات شیرین کمتر بخوری میگن مایعات یا مثلا زیاد اب خوردن شکمو بزرگ میکنه ‌شکم بند بگیر بخیه هاتو کشیدی ببند

شما که دو بار سزارین کردی دومی دردش بیشتر بود ؟؟، کدوم زودتر سرپا شدی ؟

من سه بار سز شدم . دومی راحتتر بودم ..سومی وحشتناک درد داشتم .دومی بچه اولم یکسال و چهار ماهه بود به دنیا اومد .راحت هم لاغر شدم با اینکه ۲۰کیلو وزن اضافه کرده بودم .