2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون با ۲۰۰ میلیون ...

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 48 پست
من اگه بودم یه پیج فروش یه محصولی تو اینستا میزدم

اصن نمیذاره من اینستا داشته باشم بعد خودش میاد توش محصولات بفروشه

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا و سکه 

خودرو 

فروش محصول انلاین

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
والله انقد زمونه بد شده 200ملیون دیگه بدرد نمیخوره

اره ولی واسه شروع بد نیس تازه میخوایم بزاریم تو بانک اگه شد ۲۰۰ میلیون دیگه هم وام بگیریم

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
وووییی بخدا دوران این شکاکیت ها و... گذشته  باهاش صحبت کن

کلا مخالفه شکاک نیس

من خودم دوست داشتم اگر پول داشتم تو زدن ارایشگاه با یکی شریک میشدم  لامصب هر صندلیش جدا اجاره م ...

درامدی ک ارایشگاها دارن دکترا هم ندارن