2777
2789
عنوان

من خيلي ميترسم😭😭

292 بازدید | 9 پست

ازمايش hpvدادم جوابش منفي بود

حالاhpvمنفي دارم ممكنِ كه اشتباه شده باشه توجواب؟

يا هنوزم احتمال سرطاني شدن هست؟

توروخدااگرميدونيدبگيدخيلي نگرانم

ميشه براي آرامشم دعاكنيد؟🥺🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم  چی هست ولی از خدا برات بهترین ها رو میخوام واست دعا میکنم اون چه تو میخای بشه

عضو گروه نارنجی🤭قد160 وزن67وزن هدف 52💪تاریخ شروع(1/10/99💪 خب الان73 کیلو شدم و لاغرم نکردم هیچ چاقم کردم😐🏃‍♀️اگ میشه کمکم کنید مرسی اهه                                     با اجازتون تیکرم الکیه🤭🤭🤭🤪                                         فقط غییر ممکن غییر ممکنه شک نکن ک میتونی💪                                                                             خدایا هرچ مشکلاتم بزرگ باشند تو از آنها بزرگتری❤️من بی صبرانه منتظر معجزه های تو هستم❤️  ❤️          تا اینجا اومدی یه صلوات از ته دلت   واسه امام زمان و     عاقبت بخیری من و خودت بفرست🌹🌹
عزیزم منم نمیدونم ولی امشب حدیث کسا ک خوندم حتما از خدا میخوام حال خوب بده بهت... چن سالته عزیزم؟ مش ...

ممنون عزيزم...٢٢سالمه

مشكوك به سرطان نبودم خداروشكر.زيگيل تناسلي داشتم دكتربرام ازمايش نوشته نوعشو مشخص كنه

ممنون عزيزم...٢٢سالمه مشكوك به سرطان نبودم خداروشكر.زيگيل تناسلي داشتم دكتربرام ازمايش نوشته نوعشو ...

اها عزیزم پس نگران نباش عززیزم هم سن منی  نترس چیز زیاد خطر ناکی نیس گلم 

اها عزیزم پس نگران نباش عززیزم هم سن منی  نترس چیز زیاد خطر ناکی نیس گلم

زياد؟اخه شما ك نميدوني اين بيماري چيه

من سوالم چيزديگه اي بوداصلا