2777
2789

مخصوصا در اوایل تولد بچه اگه مثلا مادر ۱۲ساعت بیرون خونه مشغول کار باشه ایا این باعث کمبود روحی بچه میشه یا همش حرف های الکیه برا خونه نشین کردن خانم ها؟

اینم در نظر بگیرید که خانمه کارشو خیلی دوست داره

بنظرم اگر حال مادر با کار کردنش خوبه پس اوکی هست البته اوایل نیاب کودک بیشتره اداره کردن اوضاع سخته اما قرارم نیس بخاطر بچه از همه علایق و کارای خودت بگذری

بده باد ببره همونکه هستیو داد بزنش👻

والا اولش نمی دونم دوران مدرسه مادرم شاغل بود روی من خیلی تاثیر داشت همیشه از این بابت ناراحت بودم 

مطمینا بی تاثیر نیست ولی خب گاهی لازم و باید سعی کنی وقای خونه ای بیشتر برای بچه وقت بذاری تا مشکل پیش نیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3 سال اول، مادر در خدمت کودک، کودک باید با یک نفر مدام در تماس باشه، نباید صد دست هی جابجا بشه، مثلا الان مامان بزرگ فردا بابا بزرگ، الان بابا، چند ساعت دیگه خاله، فردا مهد 

ارتباط عاطفی و حضور مدام مادر بسیار در عزت نفس و اعتماد به نفس و عدم مهر طلبی تاثیر داره

(بنده به برابری حقوق زنان و حتی برتری زنان اعتقاد دارم) 

نیاز عاطفی بچه ها اون زمانی تامین میشه که اولا مادر خودش از زندگی خودش راضی باشه دوما بچه اگر مادر رو آدم موفق ببینه ازش حرف شنوی داره مخصوصا تو سنین نوجوانی که شکاف زیاد میشه مادر چون جامعه رو هم میبینه راحت تر ارتباط برقرار میکنه 

نیاز عاطفی بچه ها اون زمانی تامین میشه که اولا مادر خودش از زندگی خودش راضی باشه دوما بچه اگر مادر ر ...

مادر راضیه از کار کردن ولی ایا بچه هم از ندیدن مادرش برای ۱۲ساعت راضیه؟شبام که خب خسته هستیم.

زن داداشم شاغله یه پسر هم داره پسرش خیلی مستقله تمام کاراش خودش انجام میده مادرش تا وقتی سر کاره که هیچ وقتی میاد دنبال ددره یه خیابون گردی میکنه یا باشگاه یا خونه این اون اصلا حال بچه داری نداره بچش مدام خونه خاله عمه س نمیدونم این بچه  اگه ده روزم خ. نه کسی باشه دلتنگ مادرش باباش نمیشه آینده ش چی بشه نمیدنم

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
اولویت الان باید کار باشه یا بچه؟

صد درصد بچه ( البته نظر شخصی من) 

به عنوان یه مادر مسئولیت داری این خودش یک شغل کامل 

ببین من خودم درس خوندم کار می کنم این که بخوام این همه زحمات بذارم کنار و نادیده بگیرم مسخره است  ولی وقتی بچه دار بشم تا جای ممکن تلاش می کنم ولی تا حدی که اولویتم بجه ام باشه و مطمئن باشم بهش آسیب نمی بینه 

مادر نقش مهمی تو تربیت داره مثلا دیدم طرف صبح تا عصر سرکار عصر می یاد خسته است و بی حوصله خب به نظرت رابطه این مادر با بجه چطوره؟ هرچیزی جای خودش اگر نمیشه تعادل ایجاد کرد پس کار حذف می کنم

معمولا گرایش پیدا میکنن به فست فود خوردن.باز خوبه باشگاه میره

آره مدام غذای بیرون 

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯