2777
2789
عنوان

امروز تو بازار یه خانمی......

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 25 پست

در عوض لیف پول دادی 

پول به گدا ندادی که دلت سوخته

ایشالا لیف جهازت

عروسی کردی؟

ایشالا لیف بچه ات

🙂🙂🙂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بیخیال اون حتی اگه فقیرم نبوده باشه تو ی پله رفتی بالاتر پیش خدا

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لیف خریدی اینهمه منت نداره..پول مفت ندادی بهش..بعدشم اون کار میکنه..کار که عار نیس...و چرا نباید ...

بابا میگفت نیازمندم. خب چرا دروغ میگه؟ اگ میخواد لیف بفروشه خب بفروشه ولی چرامیگه فقیرم ازم بخرید؟

بحث خرید لیف یا دادن پول بهش نیس 

من از این حرصم میگیره کسی دروغ بگه

کسی ک  انقد فقیره ک توخیابون ب مردم بگه فقیرم ازم لیف بخرید چطور پول داره موهاشو رنگ و ابروهاشو تاتو کنه؟

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

حالا ادم با 5 تومن،10 تومن یه لیف به جایی نمیرسه...شما فرض کن پولتو گم کردی

بحث سر 5  تومن 10 تومن نیس

من ازاین حرصم میگیره کسی دروغ بگه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

دلت مهربونه .حالا کمک کردی چیزی خریدی.الکی پول ندادی .

به این فکر کن که برای دست دراز کردن جلوی خلق خدا چقدر از شخصیت یک ادم خورد میشه .واینکه خدا هیچکسیو محتاج نکنه

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
بحث سر 5  تومن 10 تومن نیس من ازاین حرصم میگیره کسی دروغ بگه

حالا حرص نخور... شاید رفته یه جایی مدل شده..بعدم شما ازش جنس خریدی، حتی اگه دروغم گفته باشه، بهش صدقه که ندادی بخوای انقدر حرص بخوری

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
بحث سر 5  تومن 10 تومن نیس من ازاین حرصم میگیره کسی دروغ بگه

ازکجامعلوم دروغ گفته ؟؟؟ 😶

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
میگم شاید دروغ گفته مطمئن نیستم

خب همون شایدهم نگو 

خداهم خوشش نمیاد بنده هاش موردقضاوت قراربگیرن یاکسی بهشون بدبین باشه 

اگه هم دروغ گفته حسابش باخداس .شمافرض کن رفتی یه مغازه ولیف خریدی 

بعدشم دیگه فکرشونکن .

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !