2777
2789
چرا امسال نفرستاد؟واقعا تو ثبت نام مشکل ایجاد نمیشه؟؟

چون بچه هاش دوقلو هستن و نیمه اول و خیییلی ریزه میزه، از طرفی هم نگران کرونا بود از من پرسید من گفتم نمی‌دونم بعد خودش رفت آموزش و پرورش پرسید، شما هم خیلی نگرانی زنگ بزن اداره بپرس خیالت راحت شه

از طرفی هم مثلا ممکنه یه بچه شرایط مدرسه رو نداشته باشه سال اول دور از جون مثلا بیماری یا مسافرت،فقر یا دلایل دیگه دلیل نمیشه سال بعدش ثبت نام‌نکنن که

من بعضی شاگردام که درشت بودن یاخیلی باهوشترازبقیه بودن همیشه فکرمی کردم نیمه دومی هستن ومثلا۷یا۸ماه بزرگترازبقیه هستن درصورتیکه بعضیها نیمه اولی هستن ولی ذاتاباهوشن انگاردوباربه دنیااومدن آدم لذت می بره ازین تربیتها که مهارتهای بچه رابالابردن

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودمم همینو میگم  مثمثلاوناکه یکسال زودتر رفتن چه نوابغی شدن

عزیزم من مادر نیستم ولی اگه بچه داشتم با شرایطی که الان هستیم نمیفرستادم

بچه های الان رو نمیشه با او نوقتای خودمون مقایسه کنیم برادرزاده من پیش دبستانیه موقع تکلیف نوشتن کلی گریه میکنه زود خسته میشه مادرش میگه کاش امسال نمیزاشتمش

اخه حس میکنم خیلی بچس هنو

اگه اینطورفکرمی کنیدسال بعدبفرستینش ولی انتظارنابغه نداشته باشین چون اگه زبل بودازالان مشخص بود

کمی راهنمایی میکنی چطوری مهارت یاد بدم  مربی پسرها بودی

معلم هردوبودم

خب بعضی چیزهاذاتیه مثلابعضی بچه هاواقعاپخته عمل می کنن اصلامعلم حس می کنه داره باآدم بزرگ حرف می زنه

عزیزم من مادر نیستم ولی اگه بچه داشتم با شرایطی که الان هستیم نمیفرستادم بچه های الان رو نمیشه با ا ...

بچه هست تا بچه..اتفاقا این بچه ها از ما باهوش ترن...به طور کلی....ضمنا کرونا هست که هست‌‌مادر مقابل بچه مسئولیم و باید پا به پاش تو آموزش مجازی همراهیش کنیم

دقیقا منم چون اخر شهریور بودم مامان بابام گفته بودن بچه س یکسال دیر فرستادنم یکسال عقب موندم و همی ...

افرین بهترین کاره

والا همکلاسی های من که  نه ماه ازم کوچیک تر بودن خیلی جسور و با اعتماد بنفس بودن

به ویژگی های روحیه ادم بستگی داره واقعا

ضمنا پسر دوستم متولد ۳۰ شهریوره  ولی الان تو علامه حلی۱ درس میخونه و بسیار بسیار بچه باهوش و زرنگی هست...اون پسر هم از نظر جسمی ریز بود ولی عقلش که ریز نیست برای آموزش  

سلام عزیزم 

منم مشکل تو رو دارم 

پسرم شهریور ۹۴ هست 

حس میکنم خییلی کوچیکه برای کلاس اول رفتن!!!!

ولی آموزش پرورش میگه نمیشه بچه باید سرِسنّش بره مدرسه 

حتی مدرسه ی غیرانتفاعی هم رفتم گفتن حتما بایدکلاس اول بره!!!