2777
2789

تازه از دکتر برگشتم یه توده تو سینمه که باید عملش کنم دکترم گفت فقط بیمارستان خصوصی میاد از اون موقع عذا گرفتم پولش چطوری جور میشه خستم از دست خالی خستم از بی پولی الان باید نارحت بیماریم باشم یا اینکه اه در بساط نداریم

دلم میخواد با یکی درد و دل کنم ولی از طرفی نمیخوام اطرافیان بفهمن چقدر اوضاع مالیمون افتضاحه روحیه ام خیلی خرابه تو رو خدا واسم دعا کنید خدا کمکم کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم یکسالی هست ولی هی نشده که درش بیارم الان هم خیلی رشد کرده دیگه نمیشه دست دست کرد

درکت میکنم درسش میشه

منم مثل شما بودم  خوبم

گر سینه شود تنگ خدا با ما هست.گر پای شود لنگ خدا با ما هست.دل را به حریم عشق بسپار و برو.فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست