2777
2789
عنوان

فردا میرم بچه هامو ببینم

679 بازدید | 26 پست

شوهدم منو از خونه بیرون کرده یه زن آورده بچه هامم نمیذاره لبینم از اول فروردین ندیدمشون حکم گرفتم فردا برم ببینمشون فردا تولد پسرمه تو رو خدا برام دعا کنین فردا روز خوبی برا بچه هام و خودم باشه همش میترسم پرشون کرده باشن اصلا منو نخان لطفا دعام کنین منم دعاتون میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم امیدوارم همیشه شاد باشین

وقتی رفتید از پدرشون بد نگید تا زمانیکه خودشون شردع به انتقاد نکرده باشن فقط بهشون محبت کنید غر نزنید. چند سالشونه؟ دخترن یا پسر

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
وقتی رفتید از پدرشون بد نگید تا زمانیکه خودشون شردع به انتقاد نکرده باشن فقط بهشون محبت کنید غر نزنی ...

پسرن 3 و 6 ساله بابام نذاشت حضانتشون رو بگیرم خودمم ازشون دلخورم یکم اینهمه مدت باباشون بهشون یاد داده بود تا یه چی میگفتم فوری میگفتن ما تو رو نمیخایم ما مامان جدید میخایم

بگو برید گم شید،کثافتا.ما زنا چقدر بدبختیم خدا

میگه تو به خاطر بچه هات صبر کن تا الان میگفتن تو شوهر داری بلد نیستی امروز یه جوری مادرشوهرم میگفت دخترم کجاست دلم براش تنگ شده که باید میبودی میدیدی دلم میخاست فش های عالمو نثارش کنم ولی به خدا نمیتونه اصلا هرچه قدر هم که بهم بد کنن نمیتونم ج بدم

پسرن 3 و 6 ساله بابام نذاشت حضانتشون رو بگیرم خودمم ازشون دلخورم یکم اینهمه مدت باباشون بهشون یاد دا ...

اخه خیلی کوچیکن راحت میشه مغزشون رو شست و شو داد.توهم براشون کادو و خوراکی بخری جذبت میشن. حتما هم زیبا برو به خودت برس تو ذهن بچه ها زیبایی مساوی مهربونیه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...