2777
2789
عنوان

کیا شیرتو سینه شون دیر اومد؟

314 بازدید | 27 پست

بیمارستان سزارین شدم شنبه،تو همونجا اغوز اومد سیر میشد بچم.خونه اومدم قطع شده نمیاد.حموم رفتم ماساژ میدم،به بچمم میدم میکه میزنه همش ولی چیزی نمیاد فشارش میدم ب زور یک قطره.

تورامن چشم‌در راهم...

چند روزه زایمان کردین؟؟

بین ۳ تا ۵ روز طول میکشه، دکتر به من گفت 

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قرص شیر افزا یا پودر گالاکتومید استفاده کن

خیلی زود پر شیر میشه

مایعات فراوون اب هویج و ابگوشت خیلی خوبه

کله پاچه نخور چون سنگینه بچه اذیت میشه 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من باردارم از این یه مورد خیلی میترسم که شیرم کلا نیاد

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

دلستربخور هندونه اینا بخور دوغ تا شیرت افزایش پیدا کن مال من ۱۰ روز پر بود بعدش یهو ته کشیدرفت

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

اگه میبینی شیری نداره که بچت بخوره نزار بچت بدون شیر بمونه حتما شیرخشک بهش بده چند روز تا شیر خودت راه بیفته وگرنه آب بدن بچه کم میشه تب میکنه و به مشکل میخوره طفلی .. منتظر نباش تا حتما شیر خودتو بهش بدی حتما از شیرخشک کمکی استفاده کن تا بچه سیر بشه همزمان تلاش کن مشکل سینه خودت رو هم حل کنی