2777
2789
عنوان

موهای وز وز

1683 بازدید | 27 پست

خانوما من دقیقا موهام مث این عکسیه ک الا براتن میفرستم حتی بدتر ازون واسه کراتین مو هم قیمتش خیلی گرونه 

خواستم بدونم شما راه حلی میدونید از شر این موهای وز خلاص بشم؟؟

دیگه از بس اتو کشیدم خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار موهای منه☹️☹️☹️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

یه ماه هر شب ماسک ژل آلوئه ورا با روغن کرچک و روغن رزماری موهات رو آغشته کن فرداش بشور

از یه شامپوی ملایم تجیحا بدون سولفات نرم کننده و ماسک داخل حمام استفاده کن و بعد از حمام هنوز موهات نم داره سرم موی سریتا و روغن آرگان بزن. روغن نارگیل هم صاف میکنه موها رو

روبالشی ابریشم و شونه چوبی استفاده کن

اکثر اوقات خصوصا موقع خواب بباف موهات رو

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
هم دردیم😂😂😂

من‌ کوتاه کردم اصلااااا تاثیری نداشت

خیلییی ناراحتم

قبلا اینجوری نبود😭😭😭

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

این ک وز نیس خیلی 

قبل حمام روغن زیتون داغ بکن رو حرارت بخار اب بزن ب موهات بعد از اون کلاهای یبار مصرف مخصوص رنگ بخر یکساعت بمونه 

تو حمام نرم کننده بزن 

اومدی بیرون تا موهات نم داره کرم مو و شیر مو بزن 

یکم ک خشک شد محلول دوفاز 

یه ماه هر شب ماسک ژل آلوئه ورا با روغن کرچک و روغن رزماری موهات رو آغشته کن فرداش بشور از یه شامپوی ...

چقد باید ژل الوئه ورا برا ماسک بزنم؟؟مقدارش باید زیاد باشه؟؟