2777
2789
عنوان

خواستگار برام اومد

557 بازدید | 24 پست

بچها امروز خواستگار اومد برام شرایطش خوب بود اما من رد کردم چون یکی دیگرو دوست دارم

اما مشکلم اینجاست ک بابام هم قبولش نبود و گفت ادمی ک واس اون منطقه هست(ی منطقه تو شهرما) نمیخام.. اما اون کسی ک من دوسش دارم هم واس همونجاست

یبار قدیما اومد خواستگاری اونموقع هیچی نداشت تازه کار پیدا کرده بود ک بابام ردش کرد و حقم داشت اما الان ی ساله ک تمام تلاششو کرده برای من و قراره تا چند ماه دیگه بیاد خواستگاری 

من کلا خانوادم در جریانن و راضین بجز بابام

بابام هنوز نمیدونه،، من شب و روز استرس دارم ک نکنه بابام قبول نکنه

شما همچنین شرایطی داشتین ک پدرتون ناراضی باشه بعد راضی بشع؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش پیش خودم میگم خدا کنه بابام مخالفت نکنه 

چون هر کیو دیدم با مخالفت خانواده ازدواج کرده بعدش عاقبت خوبی نداشته😭😭

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
قشنگه پیشاپیشذمبارکت باشه ولی باید به لباسات هم بیاد

اینو نخریدم که 😞😞ازبسسس وسواس داشتم کلی .تومغازه هم نورش خیلی بدبود اصن کاش از اونجا خرید نمیکردم .ولی تنوعش زیاد بود .ولی کاش از اونجای دیگه میخریدم قشنگ بود 😢😢مانتوم مشکی با جین زغالی و کیف وکفش مشکی .پوستم سفیده .نمیدونم ارایشم نداشتم احساس میکنم چون سفیدبود زمینع اش بهم سفید نمیاد نمیدونم