2777
2789
عنوان

بخشش .....چرا باید ببخشیم

1312 بازدید | 23 پست

هنوزم ک هنوزه خیلی ها با هفته بخشش مشکل دارن و مشکل ما آدمها اینه که فکر میکنیم

وقتی کسی رو ببخشیم میخوایم به اون طرف لطف کنیم

اما

بخشیدن به معنای دوست داشتن اون شخص و شروع رابطه با اون شخص نیست

وقتی کسی رو میبخشی

یعنی اینکه باید

اون شخص رو رها کنی

نه فقط توی زندگی مادی

بلکه توی ذهنت

و توی دلت

باید هیچ احساسی حتی منفی بهش نداشته باشی

شما وقتی کسی رو میبخشی داری به خودت لطف میکنی نه به اون و ارامش به زندگیت بر میگرده

✔️نکته مهم بعدی اینه که :

از ته دل

براش دعا کنید

الان عصبانی میشید 😁🙈😅

آره اولش نمیشه

خیلی سخته

اولش انکاره

مرحله بعد فقط میگی خیلی خوب دعا میکنم ولی نمیتونی

ولی باید مرتب به خودت بگی برو دعاش کن

مرحله بعد دعای منفی براش میکنی که هیچ فایده ای نداره

چون با دلخوری از ته دل شما همراهه

یعنی میگی

خدایا به راه راست هدایتش کن

خدایا بهش بفهمون که کارش اشتباهه این مدل دعا کردن

از ناراحتی شما سرچشمه میگیره و هیچ فایده ای نداره😄

مرحله بعدی دعای خوب برای خوشبختیش میکنی

برای سلامتیشو شادیش

اما

خودت میدونی زبونیه و از ته دل نیست😜🤗

"معجزه" زمانی اتفاق میوفته که شما این روند رو با تمام تلاشت ادامه بدی و به مرحله ای برسی

که که کههههه👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽

■مرحله آخر در این مرحل رو درست انجام بدی یعنی

اون رو از #ته_دل با تمام وجود و با رضایت درونی دعا کنی

.......

حالا

🌟 #معجزه چیه؟؟؟؟

دعا ؛ انرژی مثبت فوق العاده قوی داره که وقتی با تمام وجود برای کسی حتی دشمنات انجام بدی

از مغز شما ساطع میشه و

طبق #قانون_جذب میره و تمام مشابه های خودش رو جذب میکنه 💃🏻💃🏻

و طبق قانون بقای انرژی به سمت منبع انرژی که خود شما باشین بر میگرده

حالا این وسط چه تأثیری روی اون شخص داره؟؟؟؟🤷‍♀

3 حالت پیش میاد:

یا اون شخص خیلی خیلی منفی هست و در اثر انرژی فوق العاده مثبت دعای شما نمیتونه تاب بیاره و کلاً از زندگیت خارج میشه

یا

اون شخص مثل اغلب آدمها خاکستری هست و انرژی مثبت دعای شما میره و روی ایشون تاثیر میذاره و ایشون رو نسبت به شما مثبت میکنه و خودش بطور معجزه آسایی به سمت شما با پشیمونی و محبت عالی برمیگرده

نوع بعدی اینه که کارمای کارهاش به خودش برمیییگرده پس شما رها باشید

//////////////

انجام این کار خیلی سخته

برای موفقیت باید

هر روز جملات تاکیدی داشته باشی و جلو چشمت باشن و روزی چندین بار نه با لقلقه زبان که با "دقت و تمرکز با احساس و باور قوی "تکرارش کنی

مثلا:

"من همه انسانهای دنیا را دوست دارم و همه انسانها نیز مرا دوست دارند "

یا

"من خودم و همه را میبخشم و رها می کنم چون لایق آرامشم"

اولش ذهن ناخوداگاه نمیذاره

هی میگه نه اون شخص استثناست

هی مقاومت میکنه

ولی شما باید پررو تر از ذهن باشید🤷‍♀

اینقدر بگید تا ذهنتون قبول کنه

میدونین چیه ؟

کلا ذهن برده ی تکراره دوستان

هرچیزی براش تکرار بشه برده اش میشه و ما میشیم ملکه و یا پادشاهش و اون فقط میگه #فرمانبردارم_سرورم

....

در ضمن ماها چندین سال براش تکرار کردیم و برامون تکرار کردن که باید از انسانهای ناجور متنفر باشیم

خوب حالا عادت کرده دیگه

ولی حالا باید یه جور دیگه عادتش بدیم

//////////

🙋🏻در ضمن یه نکته #‏خیلی  خیلی مهم دیگه که بالاتر بهش اشاره کردم اینه که:

خیالتون راحت

توی دنیا یه قانونی

هست به اسم

"کارما"

کارما یعنی #بازگشت رفتار و اعمال و افکار و گفتار و اخلاق هرکس در زمانی مشابهِ زمانی که اون رو پیادش کرده

......

میشه شما مثلاً بگید

من این ظرف چینی رو دوست دارم چون عاشقشم اگر پرتش کنم پایین قانون جاذبه روش موثر نیست و نمیوفته پایین ؟؟؟

نه غیر ممکنه قانون قانونه

استثنا هم نداره

......

اگر شما دوست عزیز حتی اون طرف رو ببخشی

فکر نکن به سزای اعمالش نمیرسه

نه !

اون کارخودش رو کرده و بی برو برگرد قانون کارمای طبیعت

عین رفتار خودش رو یک روز بهش برمیگردونه

روزی که دقیقاً حالت شما رو داشته باشه

حتی

اگر شما

هیچ وقت متوجه نشی

///////////

عاشق دلهای بخشنده تون هستم❤️

تو این هفته ببخش خودت و بقیه رو تا بتونی در هفته شادی واقعا شاد باشی و بهتر عمل کنی.

وقتی شاد باشی و دلت اروم باشه و از کینه و‌نفرت خالی باشی اتفاقات عالی و جذب های زیادی به سراغت میان

لطفا به هیچی فکر نکن و فقط تا میتونی شاد باش

دوستتون دارم عشقای من😍

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی بود عزیز . https://rubika.ir/ghodrate_zehn  این کانال منه در مورد پاکسازی ذهنه .یه سر بزن ...

خوشحالم مورد پسند تون بود . حتما ب کانال تون سر میزنم 

من یک زن،خواهر ،همسر ،مادر  نیستم . من یک آگاهی ام . یک روح اصیل ک ب زمین اومدم تا رشد کنم و تجربه کنم.آگاهی متصل ب شعور مطلق هستی،در راه رسیدن ب کمال.ب آرامش رسیدم و آرامش من ب هیچ عامل بیرونی وابسته نیست. آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......
الان به تاپیکات سر زدم .خیلی خوب بود .یه سوال بپرسم ازت اگه دوستداشتی جواب بده . اینارو کپی کردی ؟؟ ...

بیشتر مطالب من از کتابهای اکهارت تله .محدودیت صفر و حضور در وضعیت صفر و بعضی کانالها ست 

الان به تاپیکات سر زدم .خیلی خوب بود .یه سوال بپرسم ازت اگه دوستداشتی جواب بده . اینارو کپی کردی ؟؟ ...

اینو بخاطر این میگم چون مطالبه خودمو خودم میگم .ولی شما خیلی قشنگ تر گفتی کامل تر گفتی .اگه خودتون گفتین میشه تو روبیکا بیان باهم تبادل اطلاعات کنیم 

این نیز بگزرد 
بیشتر مطالب من از کتابهای اکهارت تله .محدودیت صفر و حضور در وضعیت صفر و بعضی کانالها ست 

اها خیلی هم عالیه .دوست داشتین بیان کانالم .فقط بهم پیام بدین بدونم شما هستین 

این نیز بگزرد 
عالی عاااااااالی بود. عاااالی. چقدر حالم خوب شد با خوندن این تاپیکت. عاااالی بود. دوستت دارم. ممن ...

خوشحالم ماندانای نازنین . فقط کافیه یک نفر با تا پیک های من تفکر کنه و حالش خوب بشه،همون برا من کافیه . منم از،شما ممنونم ک وقت گذاشتید ....

خوشحالم ماندانای نازنین . فقط کافیه یک نفر با تا پیک های من تفکر کنه و حالش خوب بشه،همون برا من کافی ...

عالیه عزیزم

باور کن چند روز بود به خودم میگفتم، چرا ببخشم؟ اصلا چطور ببخشم... چرا ببخشم... و سرگردون بودم. در نوشته شما نوری از حقیقت دیدم.

عالیه عزیزم باور کن چند روز بود به خودم میگفتم، چرا ببخشم؟ اصلا چطور ببخشم... چرا ببخشم... و سرگردو ...

چقدر عالی و زیبا ... میدونی جریان چیه و چرا هدایت شدی سمت این تاپیک؟ ما توی زمین جدید و بعد پنجم داریم زندگی میکنیم . توی این زمین زندگی دیگه ب هیچ وجه مثل سابق نیست همه چیز در لحظه خلق میشه راه گشایی زیاد شده . شما فکر میکنی و فقط ارتعاش می‌فرستی ولی ب سرعت ب سمت جواب هدایت میشی چون الان دیگه مثل سابق نیست ک باید خبلی صبر میکردیم . البته نه برای همه . برای اونایی ک آگاهی شون رو بالا بردن 

چقدر عالی و زیبا ... میدونی جریان چیه و چرا هدایت شدی سمت این تاپیک؟ ما توی زمین جدید و بعد پنجم دار ...

چقدر جالب

میتونی منو راهنمایی کنی، چطوری از افکار اتوماتیک و مخرب، افکار بد، فکر کردن به اتفاقات بد گذشته و‌... رها بشم؟ از کجا شروع کنم؟

چقدر جالب میتونی منو راهنمایی کنی، چطوری از افکار اتوماتیک و مخرب، افکار بد، فکر کردن به اتفاقات بد ...

اولین راهش اینه ک گذشته رو بپذیری . هر کاری هر اشتباهی توی گذشته داشتی با توجه ب سطح آگاهی اون زمانت بوده و درست بوده . برای الان درست بوده چون هر اشتباهی درسی داره ک باید یاد میگرفتی و ب سطح الان میرسیدی . پس ب خودت و اشتباهاتت و گذشته ت عشق بورز و دوستش داشته باش .چون اون گذشته الانه تورو ساخته ک ب این سطح از تفکر رسیدی ک دنبال تغییر و بهتر کردن هستی . ما هر کاری در گذشته انجام دادیم با توجه ب سطح آگاهی اون زمان مون بوده . الان آگاه تر شدیم و فیلسوفانه تماشا میکنیم و میگیم کاش این کار رو نمیکردم . اگر اون اشتباه رو نداشتی الان ب این درک نمیرسیدی . 

چقدر جالب میتونی منو راهنمایی کنی، چطوری از افکار اتوماتیک و مخرب، افکار بد، فکر کردن به اتفاقات بد ...

نکته بعد ... خودت میگی افکار اتوماتیک و مخرب ... پس،بازی ذهنت هست . ذهن اون  صدای توی سرته . برای یه لحظه تصمیم بگیر بدون تمرین ب هیچ چیز فکر نکنی . بشین جایی و چشمان ت رو ببند . سر و صداهایی توی سرت میاد . کسی حرف میزنه قضاوت میکنه تنبیه میکنه دعوا میکنه ..... اون ذهنه .... و اون کسی ک مشاهده میکنه و اون صداها رو میشنوه خود واقعی تو هستی ... پس ذهن از تو جداست ولی ذهن و فکر مثل اژدهای هزار سر میمونه ک هر سری رو بزنی یک سر دیگه ش میاد .... پس باید اون صداها رو خاموش کنی چرا ؟چون چون چون اون صداها و افکار مخرب آینده و لحظات آینده تو رو رقم میزنه . پس باید ب مشاهده گری و سکوت برسید