پول خیلی گزینه خوبیه بنظرم باخودش مشورت کن من به دختر خواهرشوهرم اتو دادم ۲سال پیش ولی الان گرونه خیلی به دامادم یکم پول
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو نده که نمیشه این یجور کمکه رسمتون چقده پول سنگین میدین چکار میکنین من الان بخوام پاگشا کنم یکیو شوهرم میگه ۵۰۰بده کمتر چیزی نمیشه باهاش بخرن عزیزم پتو هم گزینه خوبیه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
منو که خانواده شوهرم پاگشا کردنم بهم طلا دادن الان گیج گیج موندم چکار کنم
خب خونوادش فرق میکنن عروسشون بودی بمنمطلا دادن هرچی بگیری راه دوری نمیره یه کمکه دیگه