2777
2789

من یه همسایه دارم هر روز بدون استثناء ساعت ۲ ظهر میره خونه مادرشوهرش شب ساعت ۱ برمیگردن...خودش تا منو میبینه هر چی سوال تو ذهنش داره ازم میپرسه بعد رد میشه ولی من چیز زیادی نمیدونم چون نپرسیدم ایشونم بعد اتمام سوالاتش زود خدافظی میکنه ...منم با اینکه آدم فضولی نیستم ولی کنجکاو شدم...که چرا؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدم. بعضیا از سر سرگرمی و عادت میرن البته مادرشوهراشون هم معمولا زنای ساده دل و خوبی هستن وگرنه اگه اهل طعنه و کنایه بودن عروس نمی رفت زیاد پیششون

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

منم زیاد میرم خونه مادرسوهر چون نزدیکه بهم ولی در حد ۲ تا ۳ ساعت میرم نه طولانی خودشم حوصلش سر میره میگه بیا میشینیم باهم عیبت جاریامو میکنیم انقد که هم منو هم مادرسوهرو اذیت کردن خخخ 

اینا پیش هم نیستن تو یه مجتمع هستن ولی بلوک فرق داره

شاید راحته 

من زنداییم هام میان ... همیشه ... مادر خودم تا خانجونم  بود همیشه می‌رفت .....

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
منم زیاد میرم خونه مادرسوهر چون نزدیکه بهم ولی در حد ۲ تا ۳ ساعت میرم نه طولانی خودشم حوصلش سر میره ...

اینا شب که میان هم بچش هم خودش کلافه ان مثلا میگه اه برو تو دیگه بچه هم گریه...ولی شوهره راضیه ...