2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟🤔❤

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 27 پست

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطل آشعال واسه اینکاره دیگه ولی تاحالا توی مهمونی واسم پیش نیومده ولی بیرون که میرم از اون نوارها ...

عزیزم چه مارکی از نوار های های بازار پوشش جداگانه دارن؟

منم باید تهیه کنم حتما

فق اون وسطیه🤣🤣

😂😂😂👌🏻

بنظرم کسی که همچین توئیتی زده  ،  صرفا به جهت   ژست با کلاسی  ش  بوده  ولاغیر !!  

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عروس خاله همسرم اومده بود خونمون بهش گفتم نوار بهداشتی رو بنداز تو سطل دستشویی شب ب شب خالیش میکنیم ...

واییییییی😕کیفش بو گند میگیره🤭

عزیزم چه مارکی از نوار های های بازار پوشش جداگانه دارن؟ منم باید تهیه کنم حتما

من معمولا مولپد میگیرم

ولی خیلی ها دارن

فقط نوع بسته بندیشون مربعیه

یعنی دیدی معمولی ها بسته هاشون بلند و درازه

اونا مربع و کوچیکه

بعد هرکدوم که داخلشه جداگونه بسته بندیه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بنظرم کسی که همچین توئیتی زده  ،  صرفا به جهت   ژست با کلاسی  ش  بوده ...

شایدم واقعا براش سوال پیش اومده بود

آخه من خودمم بعضی مهمانی هایی که برای اولین بار میرم و سختمه سعی میکنم زودتر بیام خونه ولی نوارم رو نندازم تو سطل زباله دستشوییشون چون من مادر بزرگم خیلی به اینکار وسواس داشت و این عادت تو من مونده😕

ولی اگر جایی برم که باید چند روز بمونم بیخیال میشم و میندازم تو همون سطل زباله😂🤭

من معمولا مولپد میگیرم ولی خیلی ها دارن فقط نوع بسته بندیشون مربعیه یعنی دیدی معمولی ها بسته ه ...

اها

مرسی عزیزم🌷از مارکش راضی هستی؟

اها مرسی عزیزم🌷از مارکش راضی هستی؟

بله خوبه

مدتهاست استفاده میکنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

پروفات کدوم خودتی اسی😊

هیچکدومش😅💜

داستانش اینه که هر عکسی که میدادم قبول نمی کرد تا اینکه همینجوری الکی عکس یه شاخ مجازی رو دادم که در کمال تعجب قبول کرد😂😂