2777
2789
عنوان

نامه به فرشته ها

67 بازدید | 7 پست

به نظرتون کار اشتباهیه؟ شرک به خداست؟

قطعا فرشته ها وجود دارند و یه سری وظایف برعهده دارند

ولی اینکه بعضیا میگن نامه نوشتن بهشون غلطه

یا حتی میگن اجنه خودشونو جافرشته جا میزنن

نظرتون چیه شما؟!؟

من دوست داشتم بنویسم الان دودل شدم.

به خود خدا نامه بنویسم؟🤔

یا واسطه شدن فرشته هام ایرادی نداره؟

منکه چن باری نوشتم، ب نظرم ربطی نداره ک شرکه، خب هیچ کاری تویه این دنیا بدون خاست خدا انجام نمیشه ، تو از فرشته ها میخای اونا هم از خدا میخان تا زودتر اجابت بشه ، مث اینکه تو از امام ها یه چیزی رو میخای ، به نظرم بیشتر حالا واسطه شدن بین ما و خدا هستن .

بازم من دقیق نمیدونم

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه چن باری نوشتم، ب نظرم ربطی نداره ک شرکه، خب هیچ کاری تویه این دنیا بدون خاست خدا انجام نمیشه ، ...

شما  نامه نوشتی نتیجه هم گرفتی؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
شما  نامه نوشتی نتیجه هم گرفتی؟

میگن نامه رو باید تا ۱۵ روز بنویسی ، من دوبار نوشتم کلا ، دیگه حوصله نکردم بنویسم .

ولی خب ی بار نوشتم سال پیش تقریبا یجورایی اتفاق افتاد و جواب داد

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰