سلام من تخمدتن پلی کیستیک دارم و دکترم ب من سینال اف میدن و با فاصله چهار پنج روز بعدش اچ سی جی اما خودم ک سرچ میکنم میگند امپول سینال اف خطرناکه برای کسی که پلی کیستیک باشه یا بچه نقص فیزیکی پیدا میکنه یا سقط اتفاق میوفته میشه اگر کسی با این روشها اشناست یا با این روشها بچه دار شده یه توضیحی بده
در انتظار نی نی خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید آمپول سینال اف چه فرقی با اچ ام جی و اچ سی جی دارن
من تا حالا هیچ کدوم رو امتحان نکردم فقط لتروزول که یه ماه پلی کیستیکم کرد دوباره خوب شدم🤔🥺🙄
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
سینال اف را میگند مال فولیکول گذاریه اچ سی جی را گفت کمک ب چسبندگی اما درست خودمم نمیدونم
ان شالا که باردار میشی
اگه شوهرت مشکل نداشته باشه سریع با این روشا باردار میشی
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
ان شالا که باردار میشی اگه شوهرت مشکل نداشته باشه سریع با این روشا باردار میشی
ممنونم عزیزم ورزش و مدیتیشن و ... هم دارم انجام میدم چون استرسم بالاست ولی واقعا خوشحالم ک میبینم کسایی بودن ک با این روش باردار شدن خدا کنه خدا هم به ما این معجزرو بده
در انتظار نی نی خدایا به هم منتظرا یه نینی ناز و خوشگل و سلامت بده 🙏به منم یه نینی ناز و خوشگل و سالم بده❤الهی آمین
ممنونم عزیزم ورزش و مدیتیشن و ... هم دارم انجام میدم چون استرسم بالاست ولی واقعا خوشحالم ک میبینم کس ...
ان شالا..من که نمیدونم چمه..هر سری رفتم سونو فقط فولیکولام کوچیک بودن اما یه ماه پلی کیستیک نشون داد آخرای سیکلم رفتم پلی کیستیکم نبودم..خودمم نمیدونم چمه🤕
ان شالله که باردار میشی میای تاپیک میزنی نی نی هام اذیتم میکنن خونرو گذاشتن رو سرشون🥰🥰🥰