2777
2789

من ننه ی شوهرم ک میگفت من اصلا عاشق پدرشوهرت نیستم و یکی دیگه رومیخام خجالتم نمی کشید چش سفید

مادر دوجهان غیرخدا یارنداریم😏یه صلوات میدین براخوب شدنم؟😔

🙄🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

خب نميخواد ديگه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری بزرگم 

فقط دروغ میگه فقطططططططط حالم بهم میخوره ازش

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

زن عموم 😐

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

خب نمیخاست مگ زوره 

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب

خب دوسش نداشته🤷‍♀️

خوده تو  هم خیلی بد حرف میزنی بنظرم😕🤚

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دامادمون وسط خونمون وايستاده بود 

اينهمه آبرو داري كرديم توي اين سالها 

داد ميزد آره من معتادم 

اره من زن بازم 

مرد بازم 

ميكنم خوب ميكنم 

هرزه ام همه كاره ام مواد فروشم 

ميخوايد بخوايد نميخوايد نخوايد بريد گمشيد 

زنمه زير عقدمه دلم ميخواد بزنمش دلم هركاري ميخواد ميكنم

💔بابام سكته كرد دوساعت بعدش كه رفت 

ببين رفته بود بيمارستان اونجا هم گرفته بود به دري بري پرستارا ديده بودن حال بابام بد شده ميگفتن برو اقا برو

ميگفته نميرم اين هيچيش نيست فيلمشونه