2777
2789
عنوان

خواهشا بگید این یعنی چه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 72 پست
خداروشکر که هستن آره والا اینجوریشو ندیدم ولی پسر هر چی مهربون تر دوست داشتنی تر مهربون.باشیم# ...

اتفاقا گاهی به سرم میزنه میگم مهربون هم میشی آدما سو استفاده میکنن مخصوصا عشق آدم چون اون نقطه ضعف آدمه خودش میاد اذیتت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من یه نفر اینجوری تو زندگیم هست کم کم دارم عاشقش میشم چون خیلی خیلی دوستم داره حاضره واسم هر کار ...

خوشبحالتون شما هم پاش واستید نذارید اذیت بشه انصافا

آره من یه نفر اینجوری تو زندگیم هست کم کم دارم عاشقش میشم چون خیلی خیلی دوستم داره حاضره واسم هر کار ...

عسقتون پایدار😍

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اتفاقا گاهی به سرم میزنه میگم مهربون هم میشی آدما سو استفاده میکنن مخصوصا عشق آدم چون اون نقطه ضعف آ ...

آره دا این دنیا بیرحمه هر چی مهربون تر که میشی ازت دورتر میشن

باید لیاقت داشت واسه مهربونی

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اخلاق اول در چهارچوب ادب باید باشه . آدما حق ندارن وقتی از هم بدشون هم میاد ادب رو زیر پا بزارن .

👌🏻

خوشبحالتون شما هم پاش واستید نذارید اذیت بشه انصافا

باشه حتما بخدا تو این مدت چهارتا خواستگار خیلی خوب بخاطرش رد کردم حتی خانوادم هم دارن فشار میارن بهم اونم خیلی موقعیت ازدواج نداره فعلا ولی چه میشه کرد بهش قول دادم پاش وایسم

🥰🥰🥰😇

ای خدا نمیخوام برضد دختره چیزی بهتون یا بدم ولی بنظرم شمام الکی یه پست عاشقانه بزار تو اینستات البته اگه میبینه. اوه واقعا دوست داشته باشه یه جوری میفهمونه بهت اگه نه کخ دیگه فراموشش کن ارزش نداره

ای خدا نمیخوام برضد دختره چیزی بهتون یا بدم ولی بنظرم شمام الکی یه پست عاشقانه بزار تو اینستات البته ...

اینستا که منو آنفالو کرده هزار بار گذاشتم توی واتس آپ اما نگاه نمیکنه کلا منو حذف کرده از زندگیش و این منم که دارم آب میشم و زجر میکشم