2777
2789

من امروز رفتم سونو طبق اخرین پریودم باید ۲۷ هفته و ۳ روز باشم ولی سونو گفت ۲۸ هفته و ۶ روز !!!! وزن بچه ام ۱۲۹۱ گرم 

دکتر گفت همه چی خوبه ولی چرا هفته بارداریم بالاتره از چیزی که حساب کردم؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالله رشد بچه ت خوبع. ولی غیر نرمالم نیستا. بین یک کیلو تا یک و دویست خوبه. حالا صدگرم ماشالله زیادتره😄

تو سونو اول ان تی هفته درست بود؟ 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
ماشالله رشد بچه ت خوبع. ولی غیر نرمالم نیستا. بین یک کیلو تا یک و دویست خوبه. حالا صدگرم ماشالله زیا ...

اره درست بود نگران شدم یکم، دکتر گفت قدش نسبت به هفته ای که هست در مفایسه باسایر جنین ها تو این هفته بلنده گفت مثل خارجیاس

اره درست بود نگران شدم یکم، دکتر گفت قدش نسبت به هفته ای که هست در مفایسه باسایر جنین ها تو این هفته ...

خوب ادما هم هیکل نیستن ک. بخشی از این هم در همون دروان جنینی شکل میگیره. بالاخره ادم ریز و ادم درشت در دوران جتیتی هم ممکنه فرق کنن. مثلا من استخونبندیم ریزه.‌و خواهرم درشت. قدشم از من بلندتره موقع تولد ۴۰۰ گرم از من ببشتر بود. با اینکه من خودم رنج نرمال بودم و دکتر نگران بود ک مادرم نتونه طبیعی ب دنیا بیارتم. ماشالله بچه ت درشته. خدادحفظش کنه واست❤

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
خوب ادما هم هیکل نیستن ک. بخشی از این هم در همون دروان جنینی شکل میگیره. بالاخره ادم ریز و ادم درشت ...

زنده باشی مرسی گلم ایشالله همه مادرا نی نی سالم و تپل و خوشگل داشته باشن