2777
2789
ی سوال من اکانت مجازی خریدم ولی هر تلگرامی نصب کردم میگ شماره ممنوعه چ تلگرامی نصب کنم تا بزاره؟

کاش نمیخریدی شماره هایی که بهت دادن انقدر باهاشون تلگراام ساختن که دسترسیشو خوده برنامه تلگراام قطع کرده

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

کاش نمیخریدی شماره هایی که بهت دادن انقدر باهاشون تلگراام ساختن که دسترسیشو خوده برنامه تلگراام قطع ...

من ی شماره میخاسم وقتی پاک کردم تل رو دوباره وارد همون اکانت شم فک کردم بخرم میش دیشب پاک کردم الان دوباره باید پول بدم خودشم ی اکانت دیگ میده ...تکست نو هم هرکاری کردم نشد

یه عقاب همیشه تنهاست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش نمیخریدی شماره هایی که بهت دادن انقدر باهاشون تلگراام ساختن که دسترسیشو خوده برنامه تلگراام قطع ...

فقط اکانت رو ب خاطر سیامک میخاسم ک بدترین کارو باهام کرده برم هرچی از دهنم دراومد بهش بگمم 

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
فقط اکانت رو ب خاطر سیامک میخاسم ک بدترین کارو باهام کرده برم هرچی از دهنم دراومد بهش بگمم 

سیامک یا هر کسی که اذیتت کرده بندازش دور مثله یه تیکه آشغال

ارزش نداره وقتتو بزاری براش 

برنامه تکست نو هم اکثرا شماره هاش ریپورتن یعنی نمی تونی اولش به طرف پیام بدی تا اون پیام نداده

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

سیامک یا هر کسی که اذیتت کرده بندازش دور مثله یه تیکه آشغال ارزش نداره وقتتو بزاری براش  برنا ...

آخ ی کاری کرد دیگ دختر نباشم میفهمی چ قد سخته

یه عقاب همیشه تنهاست❤️