2777
2789
عنوان

کیا میخوان مانکن بشن؟؟😎

189 بازدید | 10 پست

سللااممم من میخام لاغر کنم🤓 هرچند خیلیم اضافه وزن ندارم 😕ولی دوست دارم مانکن بشم 🤭😎لطفا بیاین و بهم بگین برا لاغری باید چیکار کنم؟؟ کسایی ک تجریه دارن 

و اینکه خیلی دوس دارم ی گروه لاغری تو واتساپ بزنیم کسایی ک دوس دارن لاغر بشن و با من موافقن بیان تا با هم گروه بزنیم 😎🏃‍♀️🏃‍♀️ فقط خانوما البته 

هرکی اخرین تایپکی ک نوشتم بچه 13 ساله تو نینی سایتو بترکونه براش دعا میخونم

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ

بنام خداى بخشاینده مهربان

اَلْحَمُدللَّهِ رَبِّ الْعالَمینَ

ستایش خاص خدا پروردگار جهانیان است

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ

بس است ما را خدا و نیکو وکیلى است

تَبارَکَ اللَّهُ اَحْسَنُ الْخالِقینَ

تبریک باد بر خداوند که بهترین خلق کننده‌است

وَلا حَوْلَ وَلاقُوَّهَ اِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی اخرین تایپکی ک نوشتم بچه 13 ساله تو نینی سایتو بترکونه براش دعا میخونم بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمن ...

تاپیک نی نی یار بازه بزار اونجا الان هیچ کس گزارش نمیزنه چون نی نی یار گفته کاربری هر دو طرف بسته میشه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
میشه تاپیکشو بزاری

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

۱۳که خوبه من ۱۱ هم دیده بودم

نی نی یار لغو کاربریش کرد فکر کنم چون خیلی براش تگ کردن نی نی یارو

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔