2777
2789

نقش یه عاشق وفادار و غیرتی رو بازی کنن تا اعتماد دختران رو‌ جلب کنن درست مثل یه شکارچی که با فریبندگی طعمه ش رو در دام میندازه... خیلیاشون با قصد ازدواج ؛از طرف مقابل منفعت میبرن(چه مالی چه ج.ن.س.ی) درحالی که اصلا قصد و هدف ازدواجی وجود نداره و‌بعضا دیده میشه همزمان با چندنفر در ارتباطن

عزیزای دلم کسی و میشناسید که قربانی این نوع روابط شده باشه؟

روابط_سمی#  

عدم_تعهد#  

کارما#  ‍ 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون کنترل غرایض و پایبند بودن به اصول اخلاقی رو یاد نگرفتن

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

اون پسرهایی ک محل نمیذارن و خودشونو غیرتی نشون نمیدن ب نظرم بهتر از ادم های فریبکارن 

حداقل ظاهر و باطنشون یکیه طرفم نمی خواهد باهاشون نباشه

با ی پسره همین مدلی دوره مجردیم صحبت کردم سر رفتارهاش خیلی بچه بودم گفتم این ج طرز برخورده گفت نمیخواهم با احساسات کسی بازی کنم بعد عذاب وجدان میگیرم الان متوجه حرفش میشم

چون تو جامعه ای که خرابه اکثرا هم بدن ولی برام جالبه دخترا همیشه از همون بدا خوششون میاد

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
چون کنترل غرایض و پایبند بودن به اصول اخلاقی رو یاد نگرفتن

چون از بچگی تو گوش همه خوندن که دختر حق نداره حرف بزنه جایی بره کاری کنه ولی پسر پسره دیگه باید رفیق بازی کنه باید خودشو خالی کنه اوناعم زحمتی به خودشون نمیدن برا کنترل

آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»

من ب نظرم خیلی از پسرا حتی اگر ب این قصد وارد رابطه شن اگر ببینن اون‌دختر واقعا خوبه از هر لحاظ وارد فاز ازدواج میشن نمونشم زیاد دیدم

باید پدیرفت ک ی سری دخترا فقط جذابیتشون در همین زمینه ست و هیچ جذابیت خاص دیگه ای ندارن ک طرفشون رو جذب موندن کنه