2777
2789

توتاپیک قبلیم همه چی رو نوشتم لطفا بگید الان چکار باید کنم

دوس ندارم عروس بازی در بیارم اما از پدر شوهر مادر شوهرم ناراحت شدم منو دعوت نکردن

از شوهرمم ناراحتم اما خودم بهش گفتم برو

اسی اصلا نمیتونم درک کنم بعنی چی اولین عید مشترک شوهرتو تنها فرستادی خونه مادرش ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

یا نباید میرفت یاباید باهم میرفتین حتی اگه اونام دعوتت نکردن نمیزاشتی شوهرت بره یا میرفتی اگه تحویلت نمیگرفتن به شوهرت میگفتی با اینکه منو دعوت نکرده بودن به احترام بزرگتریشون اومدم بی محلی کردن ..پس توهم دیگه نباید تنها بری 

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اصلا نمیتونم درک کنم بعنی چی اولین عید مشترک شوهرتو تنها فرستادی خونه مادرش ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! یا نب ...

گفتم غرورم میشکنه چون تاحالا بی دعوت جایی نرفتم 

یکبار خونه یکی از فامیلا رفتم درو روم باز نکردن چند سال پیش بخاطر همین دیگه بی دعوت جایی نمی رم

حالا چکار کنم ؟ امشب شام نپختم ک بدونه ناراحتم اما گمونم نفهمید

گفتم غرورم میشکنه چون تاحالا بی دعوت جایی نرفتم  یکبار خونه یکی از فامیلا رفتم درو روم باز نکر ...

ازمن به تو نصیحت مردا تا مشکلتو تو چششون نکنی نمیفهمن دردت چیه  

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴

برام عجیب بود یکم مشکوکه یعنی چی به فامیل ها نگفتن ازدواجتون؟؟؟؟ من درک نمیکنم همم شما مفهوم زن و شوهری رو درک کردین🤔🤔🤔از این به بعد باید باهم تو جمع ها باشید. حس میکنم چیزی رو ازت مخفی میکنن تو گذشت‌ نامزدی چیزی که نخواستن بری 

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
شما اول تحقیق کن ببین چرا پنهان میشی از بقیه.بعد ب فکر مادرشوهر و شوهر باش اون موضوع مهمتریه بعد سر ...

والا نمیدونم چجوری بفهمم قبل ازدواج کلی تحقیق کردیم ک یوقتی سابقه ازدواج نداشته باشه یا اعتیاد پاک پاک بود 

[QUOTE=184068960]برام عجیب بود یکم مشکوکه یعنی چی به فامیل ها نگفتن ازدواجتون؟؟؟؟ من درک نمیکنم همم شما مفهوم زن و شو ...[/QUOT

زن نداشته تحقیق کردیم قبل عقدمون نامزدی هم قسم خورد نداره 

اختلاف مالی میتونه دلیلش باشه؟

والا نمیدونم چجوری بفهمم قبل ازدواج کلی تحقیق کردیم ک یوقتی سابقه ازدواج نداشته باشه یا اعتیاد پاک پ ...

از دفعه بعد اصلا نزار خودش بره شما همسرش اگر خانوادش دلشون براش تنگ شده باید دو تاتونم باهم بخوان

[QUOTE=184068960]برام عجیب بود یکم مشکوکه یعنی چی به فامیل ها نگفتن ازدواجتون؟؟؟؟ من درک نمیکنم همم ...

نه. یا کلا خانواده سرد و بی تفاوتی هستن و همسرتون دوس نداشت چیزی رو تحمیل کنه و پدر مادرش شعور کافی ندارن و از شما خوششون نمیاد آخه حداقل این جور مواقع میگن پاشین بیاین پز شما رو به فامیلاشون بدن و... تو خانواده ما که همیشه هر دو رو باهم میخوان واسه همین من کلا درک نکردم