2777
2789
فقط بدبختیاش ب ما میخورع

پس صبر کن به جاهای خوبش هم برسی ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع اقد قوی بودم ک الان خستع شدم مشکلی تو زندگیم ندارم بجز داداشم شدع ملکع عذابم 

من داداشم یکمی از امید های زندگیمه چرا مگه چیکار کرده؟ این حرفو نزن خواهرشی معلومه که دوست داره .... شاید نمی دونه ابراز کنه هرچند که بعضیا اینقدر پست هستن که هیچکس براشون ارزش نداره

من داداشم یکمی از امید های زندگیمه چرا مگه چیکار کرده؟ این حرفو نزن خواهرشی معلومه که دوست داره .... ...

ارع خواهرشم امروز کاری باهام کردع ک ب خونه دایم پنا اوردم 

شما دیگه کی هستید فقطططط قضاوتیددد مجبور نیستین تو تاپیک شرکت کنین یا نظر بدین فقط بلدید تیکه بندازی ...

عزیزم چرا ناراحت میشی خوشگل

ما اصلا منظوری نداشتیم 

شما به دل نگیر 

حالا چی شده گلم انقدر ناراحتی که به این چیزا فکر میکنی

حرف بزن بلکه اروم بشی 

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
فک کنم دیگه الان خودکشی کرده باشه 

ن شوهرم فهمید ب اجیش گف اومد دنبالم بردم خونه خودش الان خونه خواهر شوهرم هستم عصابم خورده هنوز ولی اقد بام حرف زدن ....

خودکشی کنی به نظرت اون دنیا دیگه راحتی ؟ از این دنیا راحت شدی اون دنیا که دیگه بدتره 

چی بگم والا واقعلا دیروز شرایط بدی داشتم الانم داغونم مامانم ک بنده حدا اقد گریه کرد بیشتر برا اون داغون هستم 

چی بگم والا واقعلا دیروز شرایط بدی داشتم الانم داغونم مامانم ک بنده حدا اقد گریه کرد بیشتر برا اون د ...

تو که خودکشی نکردی حداقل راهش رو بگو مگه چی میشه من با مشاور صحبت میکنم 

حالا اگه فایده نکرد خودکشی میکنم من بستگی به خانوادم داره  حس میکنم قرص برنج باشه