2777
2789

کوچولوهای شما چند ساعت شبا میخوابن؟ واسم سوال پیش اومده اون دسته نی نی های خوش خوابی که ۱۰_۱۲ ساعت میخوابن یعنی واسه شیر خوردنم بیدار نمیشن؟؟؟؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

عزیزم من دوقلوشش ماهه دارم خودم بیدارشون میکنم هرسه ساعت یادوساعت یبار بیدارمیکنم شیرخشک میدم شیرخودمو نخوردن

چق____________درسخته منطقی فکرکنی....... وقتی احساساتت داره خفت میکنه....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دوقلوشش ماهه دارم خودم بیدارشون میکنم هرسه ساعت یادوساعت یبار بیدارمیکنم شیرخشک میدم شیرخود ...

ای جونم خدا حفظشون کنه. چندساعت شبا میخوابن؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
سلام از من که الان خوابید تا ۱۲ ظهر ولی برا شیر خوردن یکی دو بار بیدار میشه( البته نیمه بیدار)

خدا حفظش کنه، یکی دو بار کم نیست تو ۱۲ ساعت؟ شیر مادر میخوره یا شیر خشک؟

خدا حفظش کنه، یکی دو بار کم نیست تو ۱۲ ساعت؟ شیر مادر میخوره یا شیر خشک؟

آخه قبل خواب هم شیر می خوره دیگه میره تا ۵-۴ صبح و بعدش ۱۰-۹ صبح ... وقتی بیدار هم میشه می خوره...

شیر مادر

ای جونم خدا حفظشون کنه. چندساعت شبا میخوابن؟

از ساعت 9یا10شب میخوابن صبح دختره 5بیداره پسره ساعت 8بیدارمیشه بازی میکنه شیرمیدم میخوابه تایک ونیم ساعت، دختره هم مینطور تاوقت خواب اصلیشون همینطوری میخوابن بیدار میشن روزی چهاربارمیخوابن 

از ساعت 9یا10شب میخوابن صبح دختره 5بیداره پسره ساعت 8بیدارمیشه بازی میکنه شیرمیدم میخوابه تایک ونیم ...

میشه راهنمایی کنید چطور منم دخترم و عادت بدم زود بخوابه؟ 

مگه خوابش چطوریه؟

بین ساعت ۱۲ تا یک میخوابه، و حدودا ۸صبح بیدار میشه، بینش سه چهار بیدار میشه باورتون میشه؟ شیر خودمو میخوره و کمکی شیرخشکم میدم. ۶۰ سی سی موقع خواب

میشه راهنمایی کنید چطور منم دخترم و عادت بدم زود بخوابه؟ 

میدونی چیکارکن قشنگ جاشو عوض کن سیرش کن باپتودوتایی بگیرین لالابدین ساعت 9یا10شب دختره من خوشش میاد یکی براش درست کردم توخونه البته توگهواره نمیخوابه اوایل میخوابیددیگه نمیخوابه برمیگرده حرس میخوره 

بین ساعت ۱۲ تا یک میخوابه، و حدودا ۸صبح بیدار میشه، بینش سه چهار بیدار میشه باورتون میشه؟ شیر خودمو ...

کمکم نیست؟بازم بیدارمیشی؟

میدونی چیکارکن قشنگ جاشو عوض کن سیرش کن باپتودوتایی بگیرین لالابدین ساعت 9یا10شب دختره من خوشش میاد ...

اتفاقا عاشق پتوعه، دارم ترکش میدم 😂 آخه از بس تاب تابی دادیم از کت و کول افتادیم بخدا، تازه هرجا هم می ریم این خانوم همینجوری فقط آروم میشه آبروی ما رو برده فسقلی😂

میدونی چیکارکن قشنگ جاشو عوض کن سیرش کن باپتودوتایی بگیرین لالابدین ساعت 9یا10شب دختره من خوشش میاد ...

الان شما لای پتو بچه هارو میخوابونین؟

اتفاقا عاشق پتوعه، دارم ترکش میدم 😂 آخه از بس تاب تابی دادیم از کت و کول افتادیم بخدا، تازه هرجا هم ...

الاهی فداش بشم پسرم زیاد دوس نداره دختره منم خیلی دوس داره همش باپتویاچادربازی میکنه دورش میپیچه قل میخوره 😀