2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بهش هشدار ندیم خیلی زود گند کارش در میاد خبر به شوهرش از جای دیگه میرسه بدبخت میشه همونهایی که ب ...

بهار جان گویا شما عزمت رو جزم کردی ک بگی و ما هر چی میگیم نگو گوش نمیدی و دوس داری بگی.😑 خواهرم هر کاری دوست داشتی بکن😘😘😘

بهار جان گویا شما عزمت رو جزم کردی ک بگی و ما هر چی میگیم نگو گوش نمیدی و دوس داری بگی.😑 خواهرم هر ...

من نگفتم که میگم اگه قرار بو شما بگی نگو من بگم چشم که تاپیک نمیزدم تاپیک زدم برا گفتگو یعنی من میخواستم همه راههای توی ذهنم رو بگم و بررسی کنم کدوم راه برای داییم بهترین راه هست اگه بچه نداشتن گور پدر زن داییم زنیکه هرزه اما الان بچه دارن مامانم میگه نمیونم دختر برادرم زیر دست همچینمادر خرابی بزرگ بشه ضرر بیشتری میکنه یا زیر دست نامادری بهر حال من قرار نیست کاری کنم نگران مامانم هستم که سرش پایینه خجالت زده شده بخاطر کار یه زنیکه هرزه

من نگفتم که میگم اگه قرار بو شما بگی نگو من بگم چشم که تاپیک نمیزدم تاپیک زدم برا گفتگو یعنی من میخو ...

انشالا خداوند زن داییت رو هدایت کنه و ب زندگیش برگرده و بالا سر بچه هاش بمونه.  انشالا آبروی هیچ بنده ایی ریخته نشه... انشالا زن داییت ب خودش بیاد و تموم کنه کاراش رو. و انشالا خداوند ب مادر عزیزت آرامش بده که غصه نخوره. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ان شاء الله من بعد زندگی قشنگ بدون ریا و بی اعتمادی داشته باشید عزيزم💗

ممنونم عزیزم

تو دنیایی زندگی میکنیم که هرلحظه سورپرایز میشیم

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
واقعااااا درسته...  هیج چیزی قابل پیش‌بینی نیست... 💔... ان شاء الله. دلتون همیشه شاد باش ...

آمین شماهم همینطور خواهرگلم🌼

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......