2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ بدونه زندگیش از هم می‌پاشه بنظرم اگه زنی هست ک بتونه راه درست رو بره و اشتباهش رو تکرار نکنه باها ...

چند بار بخشیده شده تا پای طلاقم رفت تمام ازادیهاش ازش گرفته بودن ماشین تلفن مبایل حتی حق تنها بیرون رفتن همین که کمی زندگیشون جون گرفت باز شروع کرده

چند بار بخشیده شده تا پای طلاقم رفت تمام ازادیهاش ازش گرفته بودن ماشین تلفن مبایل حتی حق تنها بیرون ...

بنظرم لزومی نداره شما دخالت کنید خودشون بهتر میدونن، الان متوجه نشه شوهرش ی مدت دیگه میفهمه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
پس چکار کنیم اسم و رسم شوهرش زمین زده روانی بچه هاش توی سن بدی هستن میترسیم برا دخترش بد اموزی داشته ...

من و خیلی ها تو تاپیک بهتون گفتیم شما نگو.... حالا باز خود دانی. ولی نگو. آفرین. 

خیلی سخته توی فک و فامیل بپیچه زن فلانی نصف شبا میره بیرون

عزیزم اسم اون بد میره نه شما، خودشون تو مرحله‌ی طلاقن، بگی زودتر زندگیش می‌پاشه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
عزیزم اسم اون بد میره نه شما، خودشون تو مرحله‌ی طلاقن، بگی زودتر زندگیش می‌پاشه 

نه دیگه شوهرش اینجا نیست اما نمیدونیم از کجا شک کرده به خواهرش زنگ زده بود که دیروز فلانی فلان ساعت اومد دنبال شما یا تنها بیرون رفته 

من و خیلی ها تو تاپیک بهتون گفتیم شما نگو.... حالا باز خود دانی. ولی نگو. آفرین. 

من که محاله بگم اما به خواهر پره بگم بره با عروسشون دعوا کنه بگه بوی گند کاریهات بلند شده اگه نشینی سر جات به داداشم میگم؟