2777
2789
عنوان

فکرهای بد بدادم برسید

268 بازدید | 13 پست

اول میخواستم بدونم من چه گناهی کردم که همچین شوهربی احساس نصیبم بشه خداشاهده خیلی فکرهای بدی میزنه به سرم ولی از خدای بالاسرم میترسم دوتا بچه دارم نمیتونم جدا بشم شده همه فکرش چجوری پول جمع کنه بهش میگم خداروشکر وضعمون خوبه چرا اینجوری میکنی میگه تو نفهمی که به چیزهای علکی فکرمیکنی خدا شاهده خسته شدم دوست دارم فرارکنم ولی کجا کجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بطری اب بردار توش اب بریز سی بار سوره ی قدر رو به اون اب بخون و فوت کن بعد همیشه با اون آب چایی یا غذا درست میکنی از اون اب بریز توش.نزار این اب هیچ وقت تموم بشه مثلا یه لیوان مونده بود باز اب بریز توش.محبت رزق صلح و ... خیرها رو تو خونه زیاد میکنه.

از وقتیکه ۴ تا سوره ذاریات طلاق مزمل و انشراح رو هر روز شروع به خوندن کردم قهر و دعوا تموم شد

اینارو همینجا خوندم‌‌..توهم امتحان کن

https://harfeto.timefriend.net/16360170073699 نظری حرفی حدیثی؟   
کل دنیاش شده پول منم انگارکنارش نیستم

خوبه که به فکر بهتر شدن زندگیته

من از خدامه همسرم احساساتش کمتر بود و بیشتر به فکر پول در اوردن بود ،این یه قلم رو اصلا استعدادش رو نداره

💥 خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس بی پناهم....          لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

کاش هیچی نداشتم ولی حال دلم خوب میشد 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
اره بخدا هیچی نمیخوام 

خیلی سخته کلی پول و سرمایه داشته باشی ولی دلخوشی نداشته باشی 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........