2777
2789
عنوان

بارداری

49 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 12 هفته و یک روز باردارم جفت خلفی و ضربان قلب 155 نظری در مورد جنسیتش ندارید؟

خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️
پسر احتمالا،  چیزی نگفت دکتر؟

نه ، ازش پرسیدم گفت زوده

خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
😭

باورکن به شایعات گوش نده اگه خیلی عجله داری یه سونوتوچهارده هفته بروازاوناکه باضربان بت میگن ولی اونم تقریبیه برامن هی گفتن معلوم نیس ازظاهرم میگفتن دختره ولی تاهفته۱۷صبرکردم پسربود

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️