2777
2789
عنوان

عاشقانه های من و تو

367 بازدید | 13 پست

باد باموهام بازی میکنه و بلوزم را به این طرف و آن طرف میکشه شالم رو روی سرم مرتب کردم و قدم زنان به سمت ته باغ رفتم از دیدن آتش هیجان زده شدم کنار آتیش نشستم و دستان رو گرم کردم بهم خیره شد رنگ چشماش با نارنجی آتیش قاطی شده بود دلم کنده شد یه لبخند زد به قوری روی آتیش اشاره کرد چای می خوری 

نیکی و پرسش 

دستام رو دور لیوان حلقه کردم و چای داغ رو مزه مزه کردم 

به سمت ماشین رفت صدای آهنگ رو زیاد کرد سلامتی صورت قشنگ و بی احساست رو باصدای بلند با خواننده تکرار کرد به سیوشرتش که به طرفم گرفته بود خیره شدم بپوش سرده مریض میشی بوی عطرش توی دماغ پیچید حتی لباس هاشم بهم امنیت میداد دلگرمی میداد توی لباسش گم شدم 

شما هم یه لحظه قشنگ و عاشقانتون رو توصیف کنید

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم تازه فوت کرده بود  ، منم اون موقع ها نه لب به غذا میرم نه با کسی حرف میزدم، میشستم تو اتاقم و زار زار گریه میکردم  ، یک بار حدودا ساعت ۲ بعد از ظهر بود و منو شوهرم هنوز تو عقد بودیم، منم داشتم طبق معمول عکساشو نگاه میکردمو ضجه میزدم که یه بار دیدم یکی از پشت بغلم کرد و موهامو بوسید  ، برگشتم دیدم علیرضاست، محکم بغلش کردم و توی بغلش جیغ زدم و کلی گریه کردم. اونم موهامو نوازش میکرد و سرم رو تو بغلش میگرفت. 😍😍😍😍

اگه میخوای بدونی کی تو رو واقـــــــــعا دوست داره....        به خدا فکر کن......♡♡♡
مامانم تازه فوت کرده بود  ، منم اون موقع ها نه لب به غذا میرم نه با کسی حرف میزدم، میشستم تو ات ...

خدا مادرتون رو رحمت کنه چقدر تکیه گاه داشتن لذت بخشه عشقتون پایدار

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ماازهم دوریم درحال حاضرولی توچت دوتایی لحظه های عاشقونه میسازیم

روزپزشک ازبیمارستان میایم بیرون یه سبدگلی زیباتودست اقایی وازکنارمون ردمیشه 

یک دفعه معشوقم میگه کناریه کامیون بایستم ودستموتکون بدم بی دلیل میخواد فیلم بگیره

تکون میدم بالبخندونگاه به معشوقم که ازکامیون کلی گلبرگ روسرم میریزه 

بعداون سبدگلی که دست اون اقابودومیده به همسرم

همسرم میده به من به همراه یه طلا

ماازهم دوریم درحال حاضرولی توچت دوتایی لحظه های عاشقونه میسازیم روزپزشک ازبیمارستان میایم بیرون یه ...

😍😍😍😍چقدر قشنگ

امیدوارم زودی فاصله ها برداشته بشه و عاشقانه ها تون بیشتر و بیشتر بشه

تازه ازدواج کرده بودیم اصلا حالم خوب نبود به دلایلی بستری شدم ،همسرم هرروز از سر کار میوند دم بیمارستان پیشم شبا هم تو ماشین میخوابید یه روز خیلی گریه کردم نمیتونم بمونم منو ببر هرچی پرستارا گفتن ن همسرم قبول نکرد به ضمانت خودش منو برد خونه ،کمکم کرد حمام کردم ،موهامو سشوار کشید و شونه کرد ،برام شام پخت ،یه فیلم عاشقانه برام گذاشت همونجا تو بغلش خوابیدم،تا صبح پلک نزد متوجه میشدم بیدار میشدم برام حرف میزد از آینده برام گفت ،صبح بیدارم کرد صبحونه بهم داد ،و گفت بیا ببرمت بیمارستان دوباره فردا میام میدزدمت .......

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
تازه ازدواج کرده بودیم اصلا حالم خوب نبود به دلایلی بستری شدم ،همسرم هرروز از سر کار میوند دم بیمارس ...

ای جان خدا برای هم نگهتون داره و هزارسال کنار هم عاشقانه زندگی کنید😍😍