2777
2789

یه پسره تو کافه محلمون میومد خیلی خوشگل و خوشتیپ بود من به رفیقم به شوخی گفتم چقد مردونه س و فلان اخر مخشو میرنم الکی گفتم چون من اهل مخ زدن نیستم 

بعد چند ماه پسره تو اینستا بمن پیام داد یکم که حرف زدیم گفت ازت خوشم اومده ..دیدم دوستمم تو پبجشه به دوستم گفتم فلانی به من پیام داده گفت سریع بلاکش کن من شناختمش اینا یه چت ساده رو هم به همه میگن ابروی ادمو میبرن منم زرتی بلاکش کردم 

دیگه تا شیش ماه خبری از دوستم نشد نه پیامام نه تماسام جواب نداد از پیجشم بلاکم کرد چون پیجش واسه خواهرم بالا میومد واسه من نه 

بعد از شیش ماه دوستم باهام تصویری گرفت گفت میخوام یچیزی بهت بگم همون پسره اومده خواستگاریم و نامزد کردیم اصلا موندم تو این شیش ماه چیشد 😂

بعد یسالم تو خرید عقد بهم زدن 😐

(راستی برگرفته از هیچ فیلم هندی و رمان نیست😂مث بعضی داستانای نی نی سایت)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلید اسرار 

دختر زبل 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

عجب🙂🙂🙂

خیلی باحاله که بعضیا واسه هرررچی که خیلی بدجنس بازی در میارن و بال درمیارن از داشتنش ،زودتر از هر چیزی از دستش میدن 

حالا وقتشه تو بش تصویری زنگ بزنی 🙂😂

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜
عجب🙂🙂🙂 خیلی باحاله که بعضیا واسه هرررچی که خیلی بدجنس بازی در میارن و بال درمیارن از داشتنش ،زود ...

من اصلا به روشم نیاوردم دوباره خودشو چسبوند به من ولی دوستم اصلا بهش نمیخورد اینکاره باشه 

من اصلا به روشم نیاوردم دوباره خودشو چسبوند به من ولی دوستم اصلا بهش نمیخورد اینکاره باشه 

دوستت خیلی چیزه

چیز

چیز 

واقعا لغتی براش پیدا نمیکنم که توصیفش کنم

فقط امشب ساعت ۹ بذارش در خونه بیا ببرنش

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
اره بخاطر خرید عقد دعوا کردن خانواده ها پسره هم الان یکی دیگه از اقوامشون گرفته

پسره خیلی بگیر بوده کلا هر کی میدیده میخواسته بگیره