الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جنسیت مذکر .لطفا اگر مشکلی با جنسیت بنده دارید ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم سر این موضوع مرسی از درکتون.هم عقلم میرسه هم شعور دارم وارد تایپکای بارداری و خصوصی زنان نشم.ج
توی خبر خوندم برندگان مشخص شده و براشون پیامک میشه
جنسیت مذکر .لطفا اگر مشکلی با جنسیت بنده دارید ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم سر این موضوع مرسی از درکتون.هم عقلم میرسه هم شعور دارم وارد تایپکای بارداری و خصوصی زنان نشم.ج
اره مشخص شده.نمیدونم کی لیست برنده شده هارو میزارت تو سایت
سایت زده در حال بررسی