2777
2789
عنوان

کسی پژو روآ داشته؟

21554 بازدید | 31 پست

بچه ها پولمون فعلا فقط به روآ میرسه. قبلا پراید داشتیم. میخواستیم ۴۰۵مدل ۸۲ اینا بخریم پدرشوهرم گفت به درد نمیخوره همش خرج داره چون مدلش پایینه. ولی روآ قیمتش پایینتره میتونیم مدل بالاترشو بخریم. به نظرتون چجور ماشینیه😟

مثل همون ۴۰۵ خیلیا دارن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما داشتیم. خوب بود. خدایی خیلی مرد بود ک زیر دست ما دومم اورد. خبلی کار کشیدیم ازش. کیلومترش ک دیکه نگو

ولی خوب در رنج خودش دیگه. 

قطعا کلاس کاریش از پژوهای دیگه پایینتره. و دنبال شتاب بالا نباش. ولی جون داره

قطعا از پراید ک بعتره

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

ماشین ما روآ خوبه خدایی خودم راحت میشینم پشتش رانندگی میکنم ولی نسبت به پژو اصلا شتاب نداره 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
ما داشتیم. خوب بود. خدایی خیلی مرد بود ک زیر دست ما دومم اورد. خبلی کار کشیدیم ازش. کیلومترش ک دیکه ...

من کلی تحقیق کردم اکثرا میگن بخاطر استحکام بدنه از پراید بهتره. ولی همونجور که گفتی شتابش کمتره. 

یه چیزی بهت بگم‌گلم. این ب فلسفه تو هم بستگی داره

خیلیا میگن شیر شیره گرچه پیره و خیلیا میگن پیر پیره گرچه شیره. بگذریم ک ۴۰۵ همچنینم شیر نیس ولی در کل ماشین کهنه خرج داره. اینور اونور داره. شانس بستگی داره. قبلا زیر دست کی بوده. ماشبن عمرش پتج ساله.‌بعد پنج سال دردسره. من ماشبن پایینتر نو رو ب ماسبن باللتر کهنه ترحیح میدم. من بین ۴۰۵ مدل پایین و روا مدل بالا دومی انتخاب میکنم. چون اولا بدنه ک قرصه. دنبال شتاب و این حوونی بازیا هم‌تیستم. تابع قوانینم. ضمنا روا نسبت ب اردی تقویت شد. 

عدضش حوصله هی تعمیرگاه و هی قطعه ندارم. اونم تو این بازار

مدل چنده برای شما؟ خرج و خرابی زیاد نداشته؟

والا مال ما ک کهنه شد. ولی بابام دست از سرش برنمبداره. فک کنم ۸۶ باشه. 

مدل چنده برای شما؟ خرج و خرابی زیاد نداشته؟

85 . با اینکه مدلش پایینه خداروشکر نه اصلا 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .