الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اکثر ساکنین اینجا بختیاری هستن اکثرا از خوزستان و بعضی از چهارمحال بختیاری ، امکانات کمابیش درش هست ، از طرفی به نجف آباد خیلی نزدیکه برا خرید. خونه ها بد نیستن ولی صدا خیلی منتقل میشه ، بعضی بلوکها رونظافت و این مسایل حساسن بعضی ها نه خیلی کثیفن ، اکثر ساکنین مستاجرن ، قیمت خرید یه واحد حدود 500میلیونه، رهن در حد 30 شاید ارزونتر و گرونتر هم باشه ،. بعضی واحدها پارکینگ ندارن ولی بنگاه دار این قضیه رو پنهان میکنه ، حواستون به این موضوع باشه
متاسفانه دزدی اینجا خیلی شایعه ، از دوچرخه و متور و ماشین تا حتی بنزین داخل باک ماشین ها و ... خیلی از بلوکها دوربین مدار بسته و .. هم ندارن ، بعضی هم دارن
خیلی فرقی نداره ، چون کلش شهرک سازیشده ، بعضی واحدا خیلی کوچیک و رو اعصابن بعضیاش دلبازن شما واحد خوب تو هر محله گیر بیارید خوبه ، محله های E راه افتادن و سالها استفاده شدن امکانات هم دارن. محله های F نوسازترن ولی امکانات کمتری دارن