2777
2789
عنوان

برای بار دوم مامان شدم هورا😍

1665 بازدید | 103 پست

سلام به همه مامانای ۱۴۰۰ به خصوص مامانای آذر ۱۴۰۰ ، دوست دارم بیاین اینجا با هم هر روز از علایممون بگیم از وضعیت بارداریمون،

و خداند حقایقی می داند که شما نمیدانید!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جونم خداروشکر الهی که بچتو به سلامتی بغل کنین عزیزم 

خانوما امیدوارم همتون خوشبخت شین و حاجت روا  

میدونم جاش نیست  و کارم اشتباهه ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم هر کی دعا کرد بگه ظهر که سوره بقره و جن میخونم واسش دعا کنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

سلام‌چند سالتونه؟؟؟؟

منکه انقد تو این سه ماه سرماخوردم ، کرونا گرفتم ، از دوران بارداریم خسته شدم ، دوست دارم زودتر نی نیم بیاد

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
ای جونم خداروشکر الهی که بچتو به سلامتی بغل کنین عزیزم  خانوما امیدوارم همتون خوشبخت شین و حا ...

برات 5 تا صلوات فرستادم 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
ای جونم خداروشکر الهی که بچتو به سلامتی بغل کنین عزیزم  خانوما امیدوارم همتون خوشبخت شین و حا ...

انشالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
برات 5 تا صلوات فرستادم 

فدات شم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی به حق امام رضا ظهر حتما واست دعا میکن

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
انشالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

الهی اگر به صلاحته خییلی زود بهش برسی و خوشبخت ترین باشی آمین

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی خیر ببینی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه امیدوارم