2777
2789

ملت بهتره. ملی قطعی زیاد داره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میرسونه😁

من خیلی ازش راضی ام 

اپلیکیشن بام ملی که عالیه

من هم همراه بانک ملت رو دارم هم تجارت هم ملی

ملی از همه اش بهتره

این بام ملی هست

من همراه بانکش رو هم دارم اما همراه بام بهتره

.Pain🔥you made me a believer

صادرات چی

من همه بانکی دارم ولی با ملت از همش راحتترم.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام میرسونه😁 من خیلی ازش راضی ام  اپلیکیشن بام ملی که عالیه من هم همراه بانک ملت رو دارم ه ...

همراه بانکو خود بانک باید نصب کنه؟ 

من خدا را دارم♥️خدایا بابت تموم نعمتایی که بهم دادی شکرت
همراه بانکو خود بانک باید نصب کنه؟ 

نه

میری حساب باز میکنی

۲۴ ساعت بعد از افتتاح حساب میری وبسایت بانک ملی سربرگ بام رو انتخاب میکنی بعد اطلاعاتت رو وارد میکنی بعد همراه همراه بام ملی رو نصب میکنی و رمز و ایناشو تعریف میکنی

همین

ولی حتما باید ۲۴ ساعت بعد از افتتاح حسابت این کارا رو بکنی چون بانک باید استعلام هاشو بگیره و ثبت کنه تا حسابت فعال بشه

نه میری  حساب باز میکنی ۲۴ ساعت بعد از افتتاح حساب میری وبسایت بانک ملی سربرگ بام رو انتخاب ...

چون بانک ملت خودش باید رمز همراه بانکو بده پس نیازی نیس تو بانک ملی این کار؟ 

من خدا را دارم♥️خدایا بابت تموم نعمتایی که بهم دادی شکرت
چون بانک ملت خودش باید رمز همراه بانکو بده پس نیازی نیس تو بانک ملی این کار؟ 

نه بعد از ۲۴ ساعت خودت میتونی کاراشو بکنی

فقط اپلیکیشن های مربوط به بانک رو حتمااااااااا از وبسایت خود بانک بگیر

هیچوووووووووقت از بازار یا پلی استور یا هر جای دیگه ای نگیر

فقط وبسایت بانکی که توش حساب داری