2777
2789
عنوان

کسی از ایکس باکس چیزی میدونه ؟

9450 بازدید | 48 پست

سلام دوستای گل

میخوام واسه همسرم تولدش ایکس باکس بخرم

ولی نمی دونم چی باید بگیرم

چیا میخواد

قیمتش چقدره

هیچی نمی دونم

کسی میتونه بگه بهترین مدلش و آخرین مدلش چیه؟

چی باید بگیرم؟

از کجا باید بگیرم که مناسب ترین حالت ممکن برام تموم شه

از طرفی هم میخوام یه چیز خوب و آخرین مدلش باشه

💙 SK 💙 

اخرین مدل کهps5هست گرونه یاps4بخر

ایکس باکس قدیمی شده

اصلا بدردد ادم بزرگ نمیخورره هی باید برری دنبال خرید بازی

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

PS5 بالای 35 تومن درمیاد

نه بابا ۲۲ نخسه دیجیتال ولی بهترین انتخاب تا ۱۶تومن ایکس باکس سری ایکس هست اطلاعات بیشتر و فروشگاه و نقدو برسی خواستی بوم

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)
ااا اها اره راست میگی، چند ps5??

۳۰م

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!
اخرین مدل کهps5هست گرونه یاps4بخر ایکس باکس قدیمی شده اصلا بدردد ادم بزرگ نمیخورره هی باید برری دن ...

ps5 بازی تو خودش داره؟ 

بعد یه سوال دیگه مثه گوشیه که مثلا ps5  چند مدل داشته باشه؟ مثلا مثال میگماااا ps5s 

یا نه همون ps5 اخرین مدلشه؟

💙 SK 💙 
۳۰م

بابا یه سکه بگیر بده اخرشم پس بگیرر بزار رو طلاهات ممثل خانوم من البته الان ربع میگیره گرون شده😅

10 تا ۱۳ تومن دیگه تهش

خوب ایکس باکس سری اس بهترین انتخاب هست با این بودجه چون هم مال نسل ۹هست و تا ۷سال دیکه براش بازی میاد ولی چیزی مثل پی اس ۴یا ایکس باکس وان اس یا ایکس نهایت تا یک سال دیگه براشون بازی میاد بعد دیگه باید بندازی دور ولی سری اس تا ۷سال میاد چون تولید جدید شرکت هست و با این پول بهترییین انتخاب چون ماکرو سافت رفته استدیو های جدید خریده که تعداد بازی های کنسول هاش بیشتر از سونی بشه 

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)