2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد هفت سال همش پز جهازش و همه چیزش رو میده تا میاد خونه ما گیر میده به من و تیکه کنایه میاد درباره دست پخت خوب فلانی یا این که کی عروسی میکنم همه دغدغش این هست انگار

میاد مثلا دختر برادرش رو با من مقایسه میکنه

من هنوز جهیزیه نخریدم هی میگه جهیزیه خودش چطور بوده چطور نبود ( عموم سنش زیاد نیست مثلا هفت ساله عروسی کرده )

یا میگه جهاز دختر برادرم همه مارک بود عالی بود رفتم دیدم

منم بهش میگم خوشبخت باشن ایشالا جهاز و مارک بودنش مهم نیست

بعد دختر برادرش دانشگاه غیر انتفاعی بوده من دولتی ام خیلی هم سخت‌گیر هست دانشگاه و رشتم هم سختتت میاد معدل اونو هی جلو من میگخ منم محل نمیدم میگم عه ما دولتی هستیم اصلا اینجوری بالا نمیدن مگه دبیرستانه معدل ۱۹ بیاریم

حالا هی چشمش منتظره ببینه من چی میشه زندگیم چه جهازی میخرم 

اصلا به خانواده ما نمیخوره خیلی چیپه که بعد هفت سال دغدغش جهاز هست هنوز 

ما اصلا رسم نداریم نشون کسی بدیم

جتی درباره نامزدیم هم نیومدیم جار بزنیم

ولی این خانم خیلی فضول تشریف داره و همش دنبال تیکه انداختنه یا از کد بانویی خودش میگه به من میگه یاد بگیر و فلان!

منم اصلا وقتی مهمون میاد تلاش نمیکنم کدبانو به نظر بیام بدتر جلوش می خندم و یا یه چیز بی خیال میگم حس کنه دست به سیاه سفید نمیزنم 

حالا فکرکرده هزار جور جون میکنه که ثابت کنه کدبانو هست خیلی با کلاسه :/

که چی آخه

منم تو خونمون کیک میپزم ولی مثل اون نشون نمیدم هی این چیزارو

برای سنش زشته اصلا 

به اون چه ربطی داره من چه جهازی میخرم یا با پسر پولداری ازدواج میکنم یا نه!

و چون من تیزهوشان بودم هی این رقابت افتاده تو‌ سرش بچه هاشو ببره تیزهوشان یه جوری جلوی من با آب و تاب میگه انگار من ندیده ام :/

بعد از یه چیزی صدجور تعریف میکنه مثلا دبستان دخترش بعد من میپرسم کجا میره میپیچونه اسم رو نمیگه 

خوبه من نه بچه دارم نه خواهر کوچیکتر از چی میترسه چرا انقدر عقده ایه آخه

همش تو جمع داره پز میده

مثلا میاد میشینه میگه فرش خونه ما خیییلی گرون بود بعد میرم خونشون میبینم یه فرش ماشینی عادیع

بعد مال ما دستبافته هیچی هم نمیگیم تازه تنها چیزیش که تو چشممونه اینه که چرک شده نشستیم 😂

آخه واقعا چرا همه چیزش رو با بقیه مقایسه میکنه؟

ما اهل این رقابت ها نیستیم اونم مارو میبینه شروع میکنه پز دادن که من شینیون عروس بلدم من الم من بلم خواهههررر مننن تو فامیل یدونس برادر من فلانه خونه من اینطوره

بچه من اونجوره

بعد یهو به من نگاه میکنه میگه دختر برادرم هم سنای توعه انقذر فعاله ذین کلاس میره اون کلاس میره

منم پوکر فیس هستم که چی

منم کلاس میرم اصلا به کسی میگم مگه!!! 

حتی بابام یادس نیست کدوم کلاسا میرم

هرچی محلش نمیدم از رو نمیره باز هرباررر یه تیکه جدید تو استینش داره

برادرشوهر من دوتا نوه داره هنوز از جهاز زنش میگه البته مادرشوهرم و خواهرشوهرم باهاش همنوایی میکنند ...

مرده هم جهاز براش مهمه؟ یکم خاله زنکیه که با عرض پوزش😂

آخه واقعا چرا همه چیزش رو با بقیه مقایسه میکنه؟ ما اهل این رقابت ها نیستیم اونم مارو میبینه شروع می ...

اها نکته جالب اینه که سر عروسی خواهرش رفته بود همون آرایشگاهی که هی پز میداد شنیون کار میکنه خودش و یاد گرفته و گنددد خورده بود به مو و ارایشش 

اصلا هم از رو نمیره :/