2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

88 بازدید | 8 پست

با عذاب وجدان چیکار میشه کرد؟؟

ی نفر خیلی دوسم داشت و من هیچ حسی بهش نداشتم 

سه سالی طول کشید این ماجرا

بعد یسال و خورده ای انقد حالش بد بود و عصبی ک ام اس گرفت

بعد چند ماه فلج شد

بعد 8 ماه حافظش دیگ درست کار نکرد 

و بعد فوت کرد :) 

من موندم و ی عذاب وجدان خیلی سنگین 

نمیتونم درست زندگی کنم 

ازون موقع دو سال میگذره ولی هنوز درگیرم 

هنوز صدای گریه هاش و التماساش تو گوشمه 

صدای داد زدنای مامان ک میگف تو قاتلشی :) 

نگاه های باباش 

من دو سال دیگ ک عشقم از سربازی بیاد ازدواج میکنم میترسم تو زندگیم نتونم عادی باشم 

همچیو بهش گفتم چون وسط رابطمون اون بنده خدا فوت شد 

خیلی مراقبمه حواسش هست بهم ولی من باز شبا یا وقتی تنها میشم بهم میریزم 

خیلی پیش مشاور رفتم خیلی قرص خوردم 

نمیشه

تا میام بهتر شم خابشو میبینم یا چیزی ک منو یادش بندازه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
:(
0
0%
:)
0
0%

فراموشش کن زیبا

شما هم حق انتخاب داشتی دیگه مقصر نیستی،اون شخص ممکنه از قبل بیمار بوده باشه اصن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فراموشش کن زیبا شما هم حق انتخاب داشتی دیگه مقصر نیستی،اون شخص ممکنه از قبل بیمار بوده باشه اصن

میگم ک تا میام فراموشش کنم میاد ب خابم 

نمیدونم چرا 

حس میکنم گاهی روحش ناراضیع 

میدونی یبار داد زد جلوی همه ک هیچوقت راضی نیس من مال کسی بشم گف انقد دوست دارم میبخشم ولی راضی نیستم 

میگم ک تا میام فراموشش کنم میاد ب خابم  نمیدونم چرا  حس میکنم گاهی روحش ناراضیع  م ...

اونقدر مشغول کن خودتو که نیاد تو ذهنت زیاد

چون توی ناخوداگاهته،خوابشو میبینی که زمان بره خارج از ذهنت

شما که در مقابل اون مسئولیتی نداشتی اصن که بخواد ناراضی باشع،حدا وقتی گناه کار باشی نمیبخشه،الان نیستی پس عذاب وجدان نداشته باش

شاید از قبل بیمار بوده اصن،شاید پیش زمینشو داشته،بهش فک نکن،شبا قبل خواب مخصوصا 

فیلم ببین شاید تحت تاثیرش قرار گرفتی قبله خواب حداقل خوابشو ندیدی

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
اونقدر مشغول کن خودتو که نیاد تو ذهنت زیاد چون توی ناخوداگاهته،خوابشو میبینی که زمان بره خارج از ذه ...

من ادمی بودم ک همه مطمئن بودن رشته های تاپ پزشکی و دندون پزشکی میارم ولی انقدر افسردگیم هاد شده ک نمیتونم حتی کارای شخصی و معمولیمو انجام بدم چ برسه درس خوندن 

کلا زندگیم ازین رو ب اون رو شده 

میخام برم سر کار ک فقط چیزی یادم نیاد ازش 

مرصی ک وقت میزارین پای حرفام و میخونین♡

من ادمی بودم ک همه مطمئن بودن رشته های تاپ پزشکی و دندون پزشکی میارم ولی انقدر افسردگیم هاد شده ک نم ...

قشنگم🥺♥️ میفهمم چی میگی

دوباره شروع کن بعد از آروم شدنت،دنیا که به اخر نرسیده،هیچ وقت واسه دانشگا رفتن دیر نیست،با هر چی حالت خوب میشه خودتو مشغول کن

خ اهش میکنم زیبا منم دوست دارم حتی یه کلمه از حرفام بهت کمک کنه♥️

دعام کنین♡ ممنون ک انقد خوبین

حتما زیبا♥️