2777
2789
عنوان

ی سری کاربرا حسودن یاچی ؟؟؟

175 بازدید | 23 پست

بچه‌ها حرف دلم بود باید میگفتم

ی سریا ک فرشته‌ان اینجا واقعا خاهرانه کمک میکنن

حرفم اینجاس چرا بلد نیستیم توشادی بقیه سهیم شیم؟؟

تاوقتی یکی از دعواش باشوهرش میگه  از بدبختی‌هاش از اینکه حامله نمیشه و و و  همدردی میکنیم راهکار میدیم نصیحت میکنیم خلاصه همه جوره کمک میکنیم

ولی خدا نکنه یکی بیاد از شادی‌هاش بگه..  مثلا چیزی ک خریده.‌.. یا شوهرش فلان چیز بنامش کرده.. فلانی  فلان کارو براش کرده.. یا مثلا اینکه حامله شده..  از اینجور چیزای مثبت و خوب..  ی سریا شروع میکنن ب تخریب..  ک خب ک چی الان ؟؟ اینو گفتی چیکار کنیم ؟؟  خوب بود گفتی حامله‌ای اخه برامون خیلی مهم بود... الان خاستی کلاس بذاری مثلا و از این چیزا

نظرمن اینه ک خب اینجا همه درحد یه اکانت فیک‌ایم  کی کیو میشناسه ک طرف بخاد کلاس بذاره..

چرا بضیا نمیتونن توی شادی هم سهیم بشن و فک میکنن اینجا فقط برای گفتن غم و بدبختی‌هاس..

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من یکبار نوشتم همسرمو خیلی دوست دارم انقدر حرف های الکی زدن حالا اگه می نوشتم ازش بدم میاد ادم بهتری بودم انگار واقعا موافقم با حرفت

خداکنه اونی باشیم ک دلمون میخواد نه اونی باشیم ک دلشون میخواد...
جو سایت عجیب شده قبلا همه با هم دوست بودن

آره..  بضیا ی جوری کامنت میذارن طرفو سنگ رو یخ میکنن ک آدم شوکه میشه واقعا..‌

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
وقتی تاپیکای دعوا و غم و اینا میبینن خوشحال میشن وقتی میبینن فقط خودشون بدبخت نیستن😂😐

آره بخدا خخخخخ

اصن ی جوری طرفو ضایه میکنن ک آدم باورش نمیشه..

من اصولا هر کی هر چی میخره میگم اره قشنگه ولی بعضیا انقدر بد نظر میدن چی میشه دل خودمونو هم شاد کنیم و هم دیگران 

خداکنه اونی باشیم ک دلمون میخواد نه اونی باشیم ک دلشون میخواد...

من تاپیک های شاد را خیلی دوست دارم 

اما بعضی تاپیک ها افتضاحه چند روز پیش یه تاپیک خوندم لباس خواب خریده بود عقد بود با شوهرش قایم کرده بود شوهرش نبینه بعد شوهره رفته بود خونشون اتفاقی و دیده بود لباس را یکم قربون صدقه زنش رفته بود گفت بیای خونه محاکمه ت میکنم نگفتی بهم لباس خریدی اینم اسکرین گرفته بود وای خانما کمک شوهرم میخوادمنا محاکمه کنه 

این یعنی چی واقعا 

وای من یکبار نوشتم همسرمو خیلی دوست دارم انقدر حرف های الکی زدن حالا اگه می نوشتم ازش بدم میاد ادم ب ...

آره دقیقا. انگار فقط عادت کردیم یکی از دعوا و قهر و کتک کاری از شوهرش بگه..   وقتی یکی بیاد بگه شوهرم فلان کار رومانتیک رو انجام داد  چنان ضایه‌ش میکنن..

دیدم اینو ها  الکی نمیگم.  سریع میگن خب ک چی

الان بما چه شوهرت همچین کاری کرد

ولی دعوا و کتک کاری رو اصلا اینجوری نمیگن

اره خیلی بعضیا سنگ دلن یکی خریدی کرده یا میخاد شادیشو با ذوق باهامون سهیم باشه اونوقت بعضیا میان میز ...

همین دیگه...  مگه چی میشه واقعا 

خب طرف خوشحاله  دوس داره ب بقیه هم بگه

ولی بدجور ضایه‌ش میکنن 

خب بابا اگر تاپیک بنظرت لوسه  اگر حرفای طرف اذیتت میکنه برو بیرون از تاپیک..

بضیا ی تاپیک های میذارن ک واقعا لزومی براش نیس  مثلا میگن وای گرممه خابم نمیبره !!  یا مامانم فلان غذارو پخته من دوس ندارم..  از این چیزا

خب من شخصا وقتی میبینم این دیگه خداوکیلی بنظرم لوسه میرم بیرون از تاپیک.. لازم نیس حتما کامنت بذارم طرف رو سنگ رو یخ کنم که

من اصولا هر کی هر چی میخره میگم اره قشنگه ولی بعضیا انقدر بد نظر میدن چی میشه دل خودمونو هم شاد کنیم ...

آره  خرید ک وای...  ی سریا دوس دارن خب.. عکس خرید بذارن  عکس از عیدی هاشون  و..‌..   لازم نیس حتما بگیم  خب ک چی ؟   فهمیدیم عیدی گرفتی  و فلان 

حالا چی میشه مثلا بین اینهمه تاپیک جنگ و دعوا یکی هم از خوشحال بودنش بگه خب