2777
2789
من الان تو نت دیدم چجوریه ؟؟

من قبلا دیده بودم ولی دست نگرفته بودم

پریشب تو مرکز خرید بودم یه مغازه بود ، یه مدل هارپ داشت و کالیمبا 

کالیمبا رو گرفتم دستم . با انگشت شصت اون "کلاویه" ها رو تکون میدادم

البته من میگم کلاویه ، نمیدونم بهش چی میگن !

به نظرم آسون اومد . ساز پیچیده‌ای نیست

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سازشون به پیک احتیاج داره بخرید براشون ..میتونید بذارید روی هدیشون چون قیمتش زیاد نیست معمولا .. ...

من خودم متاسفانه از ابزار موسیقی سر درنمیارم.

پیک موسیقی بهش میگن؟

سه تار میزنن ایشون

من خودم متاسفانه از ابزار موسیقی سر درنمیارم. پیک موسیقی بهش میگن؟ سه تار میزنن ایشون

نه عزیزم پیک ربطی به سه تار نداره 

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...
وای منم خیلی پیک دوست دارم  هر چی پیکِ خوشگل بود خواهرم برام میخرید 😍

خیلی زیباست و یادگاری هم میمونه 😍😍

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579
من خودم متاسفانه از ابزار موسیقی سر درنمیارم. پیک موسیقی بهش میگن؟ سه تار میزنن ایشون

نه دوست من ،سه تار و با ناخن میزنن پیک لازم ندارن 

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579
نه دوست من ،سه تار و با ناخن میزنن پیک لازم ندارن 

ممنونم عزیزم

به نطرتون کسی که روحیش هنری هست علاوه بر مجسمه و ماکت چوبی ساز، چه چیز دیگه ای مطابق سلیقش میتونه باشه؟

اگر اطراف منزلتون یا جایی رو میشناسی که ساز و لوازم جانبی رو داشته باشه میتونی بری اونجا ، ببینی چی داره تا بخری 

یه سری گردنبد هست که ساز دهنیه 😍 انققققدر نااااازه 

قد دو بند انگشته 🤩

گردنبد چوبی سه نار هم دارن 

ماکت چوبی انواع ساز‌های سنتی و پاپ رو هم دارن

عزیزم براش عود و جا عودی هم میتونی بخری 

عود خوشبو بخر (کُندُر من دارم عااالیه بوش)

جای عود هم یه چیز ساده و شیک بخر 

عزیزم براش عود و جا عودی هم میتونی بخری  عود خوشبو بخر (کُندُر من دارم عااالیه بوش) جای عو ...

مرسی عزیزدلم از ایده های خوبت. 

عودم هم عالیه به نظرم

مرسی قربونت بشم.

مرسی عزیزدلم از ایده های خوبت.  عودم هم عالیه به نظرم مرسی قربونت بشم.

خدانکنه عزیزم 😍😍

اگه کرجی یه جا آدرس بدم بری ببینی مغازه‌ش رو