شوهرم کارش عسلویه هست میگه باید بریم عسلویه زندگی کنیم . سختمه نمیدونم چطور منصرفش کنم . همش از آب و هواش میترسم از بس تعریف گرما و آلودگی هواش شنیدم شده یه کابوس برام . کسی هست اونجا زندگی کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظر من اگر شوهرت جهنمم رفت باهاش برو گرمه ولی زیر کولری اگر نری ممکنه زندگیت بهم بریزه چون چند نفر تو خانواده داشتیم بخاطر همین دوریا زندگیاشون خیلی سرد شده
اوم من یه مدت اونجا زندگی کردم خب هواش خیلی گرمه ولی شبا بیشتر اونجایی ها میرفتن بیرون وسایل خوبی داشت چیزایی ک من از اونجا گرفتم هنوز لنگش تو تهران نیس خب سختیم داره ولی عادت میکنی من ک عادت کرده بودم
برا شما سخت تره ولی برو..خواهرم گف همسایشون بهش گفته بود ک دخترا اونجا راحت صیغه میشن یچیز عادی مردا هم همدیگه رو لو نمیدن..بچه های عسلویه ببخشید منظور بدی ندارم همه جا هرجور آدمی هست ولی هرچند شوهرتم خوبه ولی برو
یه مدت بروبه چشم یه تجربه بهش نگاه کن عسلویه وشیراززیاددورنیست میتونی رفت وامدکنی بااتوبوس هم میشه رفت واومد من دوستام اونجابودن می گفتن گرمه ولی همه چندتاکولردارن میریم دریاشنامی کنیم
بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم