2777
2789
عنوان

جذب عشق با قانون جذب

350 بازدید | 24 پست

بچه ها من میخوام عشق ایده آلم رو جذب کنم شخص خاصی نیست ولی یه سری ویژگی های اخلاقی شغلی و مخصوصا چهره مورد نظرم هست دوست دارم دقیقا همونو جذب کنم ولی موقع تصویرسازی هیچ حسی بهم دست نمیده .اگرم حسی دست نده خب ارتعاشی ساطع نمیشه از ادم که چیزی رو جذب کنه . شما تجربه ای در این زمینه دارید که راهنماییم کنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکیه

یعنی اینهمه آدم این همه نویسنده بیمارن بیان یه چیز چرت بسازن مارو گول بزنن😐💔🙌🏻

راجب گروه های مخفی بخونی متوجه میشی قانون جذب الکی نیست... 

همه یکی تایپک عکس تگشون میکنه یکیم نداریم مارو تگ کنه😕هعی لوله گاز😐🔪
به نظر من قانون جذب تو همه چی خوبه و درست در میاد اما تو عشق و اینجور چیزا درست در نمیاد چون عشق هیچ ...

آره میگن تصویرسازی و اینا بکن بعد رهاسازی کن . اینم میشه تقریبا همینی که شما میگید. 

یعنی اینهمه آدم این همه نویسنده بیمارن بیان یه چیز چرت بسازن مارو گول بزنن😐💔🙌🏻 راجب گروه های مخ ...

ینی تو نشستی تو خونت یهو شاهزاده سوار بر اسب سفیدت میات در میزنه؟؟؟

😂😂

منطقیه بنظرت؟؟؟

راستش برا من جواب داد  يعني اون موقع ها من اصلا نميدونستم قانون جذب چيه اصلا عشق چيه فقط مدام ...

میشه یکم بیشتر توضیح بدی عزیز. مثلا موقع تصویر سازی چه حسی بهت دست میداد؟بعد دقیقا همون شخصی که مورد نظرت بود و جذب کردی؟

ینی تو نشستی تو خونت یهو شاهزاده سوار بر اسب سفیدت میات در میزنه؟؟؟ 😂😂 منطقیه بنظرت؟؟؟

ببین وقتی راجب یک چیزی صحبت میکنی اطلاعات کاملی ازش به دست بیار😉🙌🏻

قانون جذب میگه افکار ما ارتعاش هست ما یه هرچیزی فکر کنیم همون میشه به هرچی توجه کنیم و...

منم اولین بار گفتم شاید چرت و مسخره باشه ولی وقتی راجب گروهای منفی شنیدم کلا نظرم راجب قانون جذب عوض شد... 

همه یکی تایپک عکس تگشون میکنه یکیم نداریم مارو تگ کنه😕هعی لوله گاز😐🔪
میشه یکم بیشتر توضیح بدی عزیز. مثلا موقع تصویر سازی چه حسی بهت دست میداد؟بعد دقیقا همون شخصی که مورد ...

نه لزوما هميشه اينطوري نبودم كه حس خاصي بهم دست بده فقط بهش فكر ميكردم ولي بعضي وقتام انقدر اين تصويرسازي و فكر كردن بهش قشنگ بود كه انگار رو ابرا بودم...دقيقا كه آره مثلا من هميشه به اين فكر ميكردم طرف مقابلم ٤شونه باشه و قد بلند،يا فكر ميكردم مثلا دختر خاله پسر خاله هاش و..زياد باشن همون شد،يا فكر ميكردم هميشه كه پزشك باشه و اون الان دانشجوي دندانپزشكيه...

ولي يه چيزيم هست من يه مدت مدام بهش فكر ميكردم ولي همون لحظه نميخواستمش يه مدت كلا رها كردم ديگه فكر نميكردم ولي بعد چندسال خدا همچين آدميو سر راهم گذاشت