2777
2789

عزیزم منم قبلا گرفته بودم اول اینکه اصلا موهارو کوتاه نکن

میری حموم بعد اینکه سرتو با شامپو میشوری با شونه دندونه ریز موهاتو شونه کن تا اونایی که زندن بریزن

شامپو هگور بگیر بزن به موهات با توجه به دستور عملش بعد وقتی رو موهاته تو حموم با شونه دندونه ریز شونه کن تا تخماش بریزه

ملکه_بانشی، درد_شرابتونم تعلیقی😐😒

سرکه و نمک با هم حل کن  قبل حموم بزار رو موهات بعد برو حموم تمیز میشه چند بار البته

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای دخترتو یا کوتاه کن یا شامپو مخصوص داره اونو بخر 

واسه موهای خودت از عطاری یه دارو هست بگیر بزن به موهات .فقط ماسک بزن اون موقع .مواظب باش به دخترت نزنی چون کشنده هست

یعنی منم مامان میشم 😔

اصلااا نگران نباش 

من و خواهرمم شپش گرفته بودیم روغن زیتون زدیم

وتخم شپشارو بادقت گشتیم پیدا کردیم و چیدیم.

روغن زیتون بزن به سرت با شانه دندانه دار محکم از کف سر بکش(باحوصله)یه پلاستیک بذار سرت تا سه چهارساعت بعدم بشور 

شونه حسابی بزنید،حمام هم خیلی برید و سرتون رو حسابی بشورید با سرکه

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

درضمن عزیزم یه نکته یکی از فامیلای ما گرفته بود به سرش وایتکس  قاطی با اب زد از یه جایی شنیده بود😐😑😂اگه شنیدی از کسی انجام ندیا😑الان موهاش کاملااااا خشک شده اصلا یه وضعی😐

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

نمیتونید کوتاه کنید کامل؟؟

موهای خودتون و دخترتون بلنده؟؟

ممنونم اعصابم خورده کروناهم گرفتیم

خوب نشدید؟🥴🥴