2777
2789
عنوان

میخام کشف نشم...:-D

30 بازدید | 34 پست
سلام روزتون بخیر و سرشار از شادی.... شاید بیشتر ما شنیدیم و خوندیم تو مطالب روانشناسی که به خانوما توصیه میشه همیشه بخشی از شخصیت و وجودشونو مبهم بذارن تا همیشه همسرشون برای شناخت بیشتر و کشفشون تلاش کنه.... حالا من میخام بدونم ین موضوع چجوری امکان پذیره.... یا چجوری باید اینکارو انجام بدم.... کسی هست ک برام مثل بزنه ایا؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط سکوت اما براش مرموز و با کلاس باش مثل کف دست هر چی تو چنته داری نریز بیرون بعضی چیزارو بهش نگو بزار از بقیه بشنوه اونوقت می فهمه که باید بیشتر دنبالت موس موس کنه تا بهش اطلاعات کامل بدی
شوهرم سرکاره بعد من هی زرت و زورت بهش میزنگیدم دیروز،همشم با بی حوصلگی جواب میداد
خلاصه امروز ی دفعه م نزنگیدم،دیگه از صبح منو بسته ب زنگ ،یادتون باشه همیشه م شما خداحافظی کنید پشت تلفن
مثلا دیروز هی میگفت خب من برم ایدا کار دارم بعد میزنگم
ولی امروز هی بهش میگم خب فلانی من برم دیگه،هی گیرررر میده حالا ک، کار داری؟؟چیکار داری؟،الان چیکار میکردی
بسی لذت بردم از همه سیاست خودم