2777
2789

چجوری اسکرین گرفتی من میزنم مینویسه ب دلیل سیاست امنیتی عکس گرفتن از صفحه امکان پذیر نیست

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیکلش و قیافش دیگه  

مدلینگ سایز بزرگ هستن.و بین سایز بزرگ ها هیکل خوب و قشنگی داره..مهمترین اصل در زیبایی اندام اینه که شکم و پهلو نداشته باشیم.ایشون در نوع استخون بندی خودش خوش هیکله. 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

اونیکه من میگم فرق داره باید تو برگه جدید باز کنی😑😑😑

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خیلی نازه  باشگاه میرن اینجور آدما؟؟

کلا فرم استخون بندیشون متفاوته عزیزم..با باشگاه استخون بندی تغییر نمیکنه.همینا هم اگه به خودشون نرسن ممکنه شکم بیارن،ولی معمولا این مدل هیکلا به خاطر مدل استخون بندی ذاتیشون، سینه های کوچیک و شکم و شونه های صافی دارن همیشه .

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
🤣🤣🤣 فدات شم خیلی ذوق پیکنم تگم میکنی🤣😍

عزیزی💝 این کار ادامه دارد 😂

دروغ نگو....🙂احترام نگه دار... قضاوت نکن... 🙂اگه ریپ زدی و نظری برخلاف نظرم داشتی،میشنوم...فقط با احترام! 🍃