سلام لطفا هر کی میدونه راهنماییم کنه قضاوتم نکنین تو دو هفته مجبور شدم سه بار اورژانسی جلوگیری کنم دو بار با قرص اورژانسی یه بار هم دو مرحله هشت تا ال دی خوردم یعنی هر مرحله چهارتا. قبلا روش جلو گیریم ال دی بود ولی چون چند مدت هیچ ارتباطی نداشتیم من هم قرص و قطع کرده بودم .امروز سه روز از مصرف قرص ال دی میگذره .ولی هنوز پریود نشدم.همه اش استرس دارم نکنه حامله بشم اعصابم خیلط خرابه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اورژانسی تنظیمو بهم میزنه..نگران نباش...ولی بدن خودتو داغون کردیا.هورمونات قاطی کرده
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
ال دی که خوردم بعدش. میگن باید تا سه روز پریود بشی
میدونم عزیزم...خودم پنج ساله ال دی میخورم...اورژانسی تنظیم بهم میزنه...عقب میندازه
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم